ZARAĐUJE MILIONE, ŠKOLOVAO SE SA PRINČEVIMA I DRUŽI SE S ĐOKOVIĆEM: Šta sve niste znali o Anastasijinom BIVŠEM DEČKU

Đorđe Kuljić, bivši dečko Anastasija Ražnatović velika je enigma za javnost.

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić vole da obraduju jedno drugo poklonima
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Iako je veza Đorđa Kuljića i Anastasije Ražnatović važila je za jednu od najstabilnijih,par je ipak raskinuo nakon 5 godina.

Nedavno su otpočeli i zajednički život u luksuznoj nekretnini na Dorćolu za koju su navodno dali čak 750.000 evra, a nakon kraha ljubavi Anastasija se iselila i vratila u porodični dom.

Kako je rečeno u saopštenju za javnost, razlog raskida bila je česta razvojenost zbog poslovnih obaveza, i kako je pevačica rekla, nema ni reči o postojanju treće osobe ili slično.

Istini za volju, njihov odnos od samog početka bio je enigma za širu javnost, i ljubomorno su je čuvali od očiju medija, a o Đorđu se nije moglo toga saznati. Ipak, neke informacije su poznate.

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić bili su u vezi 5 godina.
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Bivši dečko Anastasije Ražnatović dolazi iz ugledne novosadske porodice, a njegov otac takođe je biznismen. Zanimljivo je da je završio srednju elitnu školu u Švajcarskoj, koja je organizovana po modelu internata, u kojem su bila i deca raznih prinčeva i aristokratskih porodica iz celog sveta. Jedna školska godina je koštala 60.000 evra.

Studije je nastavio u Njujorku gde je inače i pokrenuo privatni biznis.

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić živeli su zajedno.
pritnscreen/instagram 

- Đorđe je bukvalno krenuo od nule, a njegova firma je danas jedna od vodećih kompanija koja se bavi transportom u Americi- rekao je jednom prilikom jedan od izvora blizak mladom biznismenu.

- Đorđe je s nekoliko prijatelja ušao u taj projekat. Prvo su ispitali tržište i kada su shvatili da je transport nešto što u Americi može da im donese profit, odlučili su da se upuste u taj biznis.

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić razišli su se zbog daljine.
Kurir/Sonja Spasić 

- Krenuli su s jednim kamionom, međutim, kako je bila velika potražnja, veoma brzo su se proširili. Danas u svom vlasništvu poseduju više od 100 kamiona koji rade punom parom - zaključio je dobro obavešteni izvor.

Dok je studirao u Njujorku živeo je i sa Anjom Valente, a ona je detalje njihovog poznanstva otkrila jednom prilikom na Instagramu.

Đorđe Kuljić studirao je u Njujorku gde mu je cimerka bila Anja Valente.
Instagram 

- Mrzela sam ga kada sam ga upoznala, tada smo bili cimeri u Njujorku. Ukrao je sve moje drugarice. Htela sam da mi bude deveruša, ali to bi bilo čudno. Prošlo je skoro 15 godina i ne znam zašto ga još nismo usvojili. Volim te do meseca i nazad - napisala je tada Anja.

Đorđe Kuljić i Anja Valente danas su dobri prijatelji.
Instagram 

Veliki prijatelj Đorđa Kuljića je i Novak Đoković, čije mečeve strastveno prati sa tribina, kada mu se za to ukaže prilika, te je tako pre nekoliko meseci uslikan upravo na meču slavnog tenisera u Americi.

Đorđe Kuljić redovan je na mečevima Novaka Đokovića.
printscreen/youtube 

Takođe, mladi biznismen veliki je hedonista, voli luksuz i putovanja, u čemu se takođe slagao sa sada već bivšom devojkom Anastasijom. Nije mu dugo trebalo da osvoji Anastasiju. Izvori bliski nekadašnjem paru tvrde da je to bila ljubav na prvi pogled.

Međutim, sve se ugasilo nakon što su otpočeli zajednički život, iako se spekulisalo da će možda došetati i do oltara, a još fotografija zodnog Đorđa pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Pogledajte još fotografija Đorđa Kuljića, bivšeg dečka Anastasije Ražnatović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši