Kada je Anastasijin dečko Đorđe slavio 30. rođendan, jedna poznata lepotica stigla je na njegovu proslavu, a malo je ko znao da su oni najbolji prijatelji.

Anja Valente, ćerka Dragana Stojkovića Piksija, svojevremeno je otkrila da je njen najbolji drug Đorđe Kuljić. On je, inače, postao javnosti poznat kao momak Anastasije Ražnatović.

Anja je povodom Đorđevog 30. rođendana objavila zajedničku fotografiju a tom prilikom je odala detalje koje javnost do tada nije znala. Između ostalog, otkrila je to da je sa Đorđem živela u Njujorku.

"Mrzela sam ga kada sam ga upoznala, tada smo bili cimeri u Njujorku. Ukrao je sve moje drugarice. Htela sam da mi bude deveruša, ali to bi bilo čudno. Prošlo je skoro 15 godina i ne znam zašto ga još nismo usvojili. Volim te do meseca i nazad", rekla je tada Anja.

Podsetimo, Anjin suprug je poznati sportista Igo Valente, sa kojim ima ćerke Indiju Rouz i Kasiju Ginzu.

Mlada pevačica Anastasija retko govori o svom dečku Đorđu Kuliću, sa kojim je u vezi već četiri godine. Privatni život i emotivnu vezu želi da zadrži za sebe. Ipak, Anastasija je rešila da otkrije kako i kada bi volela da se uda, s obzirom da joj to pitanje sve češće postavljaju.

Anastasija Raznatović
Instagram /, Anastasija Ražnatović 

"Udala bih se za svog dečka Đorđa, mi smo već četiri godine zajedno", rekla je Anastasija jednom prilikom, a potom je otkrila o kakvoj veridbi mašta.

"Ne bih ga zaprosila, nisam toliko moderna. Sigurno da bih volela da se potrudi oko prosidbe, da bude romantično. Doći će to kada treba da dođe. Ne žurim sa tim, nisam opterećena. Kada vezu ozvaničimo brakom, neće se ništa promeniti", dodala je Anastasija, koja sa izabranikom živi u Novom Sadu. U jednom intervjuu Anastasija Ražnatović je otkrila je da joj je dečko velika podrška, ali i zašto ga čuva od radoznalih pogleda.