Anastasija Ražnatović okončala je vezu sa Đorđem Kuljićem nakon pet godina veze.

Iako su mnogi smatrali da će njihov odnos na kraju biti krunisan brakom, s obzirom da su važili za jedan od najskladnijih parova, usledio je kraj romanse, a Anastasija se, po pisanju domaćih medija, iselila iz zajedničkog stana na Dorćolu u kom su otpočeli život u oktobru prošle godine.

Glavni problem u njihovoj vezi bila je razdvojenost zbog čega su se emocije ugasile, a pevačica i biznismen ostali su u prijateljskim odnosima. Svih ovih godina, iako je šira javnost želela da dozna više o njihovom odnosu, Anastasija i Đorđe uspešno su skrivali svoj privatni život od medija, a ona je tek s vremena na vreme "na kašičicu" otkrivala detalje njuhove veze.

Anastasija Ražnatović nedavno je raskinula vezu sa Đorđem Kuljićem.
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Zanimljivo je i to da je Anastasija i pre Đorđa bila u ozbiljnoj vezi, i to sa sinom fudbalske legende, Kostadinom Terzićem.

Kostadin inače sin Zvezdana Terzića, široj javnosti upravo je postao poznat široj javnosti zahvaljujući romansi sa Anastasijom Ražnatović.

Kostadin Terzić bio je prva velika ljubav Anastasije Ražnatović.
pritnscreen/instagram 

Njih dvoje uživali su u prvoj, naivnoj ljubavi, a kada su se rastali, uradili su to kao odrasli ljudi, na pristojan i civilizovan način.

Kostadin Terzić i Anastasija Ražantović bili su u vezi veoma mladi.
pritnscreen/instagram 

"Kostadin i Anastasija su se rastali pre mesec dana, ali ne zbog treće osobe. Prosto, mladi su, to je bilo za očekivati. Ona ima samo 18 godina, neće sigurno da se udaje i da se vezuje. Oni su mladi ljudi, životi su pred njima, veze i vezice, ljubavi i strasti", rekla je svojevremeno majka pevačice.

Kako su mediji tada pisali, Anastasija je ubrzo nakon Kostadina uplovila u romansu sa našim poznatim košarkašem Milošem Teodosićem, a navodno su zajedno proveli tri meseca.

Miloš Teodosić navodno je bio sa Anastasijom Ražnatović skoro tri meseca u vezi.
Antonio Ahel/© ATA Images, all rights reserved 

Krah se desio zbog toga što je on tada bio u Rusiji, a pevačica u Srbiji. Anastasija i Miloš su posle raskida navodno ostali u dobrim odnosima, a kasnije se košarkaš oženio glumicom Jelisavetom Orašanin.

Miloš Teodosić je nakon veze sa Anastasijom stupio u odnos sa glumicom Jelisavetom Orašanin.
ATA Images 

Podsetimo, Anastasija je potom uplovila u vezu sa Đorđem i proveli su zajedno pet godina. Dugo su živeli zajedno, najpre u njegovoj vili u Novom Sadu, da bi potom, prošlog proleća, pazarili stan u srcu Beograda, za koji su iskeširali 750.000 evra.

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić bili su zajedno 5 godina.
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Ko je Đorđe Kuljić?

Bivši dečko Anastasije Ražnatović, od samog starta bio je misterija za medije, a sve je oduvek zanimalo kako je izgledao njegov život pre nego što je uplovio u vezu sa pevačicom. Biznismen čija je firma jedna od vodećih kompanija koja se bavi transportom u Americi, školovao se u najboljim švajcarskim školama u kojoj su bila i deca raznih prinčeva i aristokratskih porodica iz celog sveta.

Đorđe Kuljić imao je buran život pre Anastasije.
Instagram 

Još tokom studentskih dana u Njujorku pokrenuo je biznis kamionima, a upravo na tom mestu kreću podaci o njegovim prethodnim ljubavnim iskustvima. Naime, tokom boravka u Njujorku, šuška se, da se zabavljao sa tadašnjom cimerkom Anjom Stojković, danas udatom za automobilistu Huga Valentea.

Đorđe Kuljić zabavljao se i sa tadašnjom cimerkom Anjom Valente.
Instagram 

Ono što se uvek vezivalo za njegovo ime jeste da je oduvek voleo da provodi vreme na luksuznim putovanjima, a kraće veze širom Evrope bile su neozbiljne sve dok nije došla Anastasija.

Anastasija Ražnatović nikad nije bila ljubomorna na Đorđa Kuljića.
pritnscreen/instagram 

Uprkos burnom mladalačkom životu njenog, sada već bivšeg partnera, Anastasija nikada nije iskazivala ljubomoru.

- Imam sreću da sam momcima bila prva ili druga devojka, tako da nisam razmišljala o bivšim devojkama. Oni su svi stariji bili od mene, moj sadašnji dečko je stariji devet godina od mene. Nisam imala na šta da budem ljubomorna, sve je to bilo neozbiljno pre mene - rekla je ranije Ražnatovićeva.

Anastasija Ražnatović nije imala previše veza pre odnosa sa Đorđem, a iz luks stana se iselila nakon raskida.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!