Od momenta kada se pojavila na javnoj sceni, mlada pevačica Anastasija Ražnatović ređa hit za hitom.

Međutim, uprkos ogromnoj želji fanova, koji su svim srcem želeli da uglas sa njom pevaju omiljene pesme, do sada nije nastupala.

Pevačica je najavila i album koji tek treba da ugleda svetlost dana, te ne sumnjamo da će i ovde biti sjajnih numera u kojima će se mnogi pronaći, ali isto tako, Anastasija će uskoro imati prvi nastup i to u Parizu, 12. marta.

Sada je izvor otkrio za 24sedam i koliko će od ove svirke zaraditi. Kako se tvrdi, mlada pevačica će inkasirati čak 15.000 evra!

Anastasija Ražnatović uskoro će imati prvi nastup.
ATA Images 

Inače, Anastasija već duže vreme dobija "masne" ponude za nastupe u Srbiji, ali je pevačica nekoliko puta govorila da ne želi da ima svirke dok ne objavi album. Ipak, sada deluje da se predomislila.

Kada je reč o nastupu u Parizu, ona je dugo pregovarala sa organizatorima. Poput svetskih zvezda, Anastasiji će biti ispunjene brojne pogodnosti, pa će tako imati privatnog vozača na raspolaganju, luksuzan hotel i sve sitnice koje poželi.

Anastasija Ražnatović dugo je ugovarala nastup u Parizu.
ATA Images/Antonio Ahel 

Izvor blizak pevačici ističe za naš portal da je Anastasija veoma uzbuđena zbog prvog nastupa, ali i da ima tremu kako će sve proći i da joj se ne desi nikakav peh. Možda će mnogima biti čudno što je Anastasija toliko plaćena, ali je realnost takva da je njena popularnost velika. Prema ranijim pisanjima, pevačica je i pre nastupa zarađivala papreno. Tako je na samo 7 numera od Jutjuba i drugih stiming servisa uzela oko pola miliona evra.

Anastasija Ražnatović od Jutjuba i striming platformi uzima pola miliona evra.
pritnscreen/youtube 

Nema sumnje da se sada pevačica raduje svom "vatrenom kršetnju", a pored muzičkog repertoara, Anastasija vredno radi i na svom izgledu, što možete videti u snimku u nastavku teksta.

Anastasija Ražnatović instagram/raznatovicanastasija

Sigurni smo i da će joj nastupi prijati i zbog raskida sa dečkom Đorđem, iako su nakon raskida ostali u dobrim odnosima. Podsetimo, nakon 5 godina zabavljanja par je odlučio da stavi tačku na svoju ljubav, a kao razlog navela se česta razdvojenost. Anastasija se nakon raskida vratila u porodični dom, dok je Đorđe ostao u raskošnoj nekretnini na Dorćolu, a još fotografija luksuznog stana pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Anastasija Ražnatović se potrudila za uređenje enterijera svog novog stana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!