Anastasija Ražnatović nedavno je raskinula petogodišnju vezu sa biznismenom Đorđem Kuljićem.

va vest je odjeknula ponajviše jer je mladi par otpočeo zajednički život pre nekoliko meseci, a niko nije mogao ni da nasluti da u vezi postoje bilo kakvi problemi.

Međutim, njima je u odnosu presudila daljina, ali su se ipak rastali u prijateljskim odnosima. Mnogi su se pitali i kome će pripasti luksuzna nekretnina na Dorćolu koju su navodno zajednički kupili za vrtoglavih 750.000 evra, a više fotografija stana pogledajte u galeriji u nastavku.

Instagram Anastasija Ražnatović se potrudila za uređenje enterijera svog novog stana

Kako su pisali domaći mediji, Anastasija je ta koja se iselila i vratila nazad u porodični dom, a komšije sa Dorćola tvrde da su je videle tokom vikenda kako iznosi stvari iz nekada zajedničkog ljubavnog gnezda.

- Video sam Anastasiju u subotu. Došla je predveče da bi pokupila neke stvari iz stana. Mislim da je dosad sve uspela da preseli. Nama je baš žao što je otišla odavde, bili su lep par. Tek što se preselila ovde, a već se iseljava. Donela je mnogo stvari, ni ona se nije nadala da će se romansa završiti tako brzo. Dugo su uređivali sve, i eto... Raskinuše. Ipak, delovala mi je sasvim u redu, nije bila tužna. Brzo je sve završila, dva-tri puta se penjala gore-dole sa nekim kutijama. Sa njom je bila i drugarica. Dole kod garaže ju je čekao vozač, koji ih je odmah odvezao nakon što su završili preseljenje - rekao je jedan komšija za "Kurir Stars".

Anastasija Ražnatović iselila se iz zajedničkog stana koji je kupila sa bivšim dečkom.
Kurir/ Nemanja Nikolić 

Podsetimo, mlada pevačica prvim postom nakon raskida iznenadila je svoje pratioce. Iako je u pitanju viralan TikTok sound, mnogi su protumačili njene reči o toksičnom odnosu kao nešto što je sama doživela, a ukoliko ste propustili, snimak možete pogledati u nastavku:

Anastasija Raznatovic instagram/raznatovicanastasija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!