Anastasija Ražnatović nedavno je u Parizu imala svoj prvi nastup, a ako je suditi po njenim rekakcijama, ostaće joj u prelepom sećanju.

Publika je u glas pevala njene najveće hitove, a pmlada pevačica oduševila je i svojim izdanjem na koje je malo ko mogao da ostane ravnodušan.

Međutim, Anastasijina pojava posebno je očarala jednog mladića koji se odlučio za nesvakidašnji potez. Naime, među posetiocima se naročito izdvajao jedan momak koji je nakon nastupa prišao pevačici sa buketom cveća, ali to nije bilo sve. On je Anastasiju i zaprosio.

Prvi nastup Anastasije Ražnatovic u Parizu instagram/raznatovicanastasija

- Visok, zgodan i mlad, lepo obučen, sa ogromnim buketom ruža slušao je i gledao Anastasiju kao opčinjen. Kada se nastup završio, Anastasiju su sačekali fanovi koji su želeli da se fotografišu sa njom, a ona je strpljivo delila autograme i fotografisala se sa svima.

U redu je bio i mladić sa buketom. Činilo se da će joj samo predati cveće i fotografisati se s njom, međutim, kada je došao na red, on joj je poljubio ruku, predstavio se i zaprosio je. Rekao joj je da je oduševljen njom, njenim likom, delom, da je dugo prati preko medija i da bi voleo da ostatak života provede upravo s njom - rekao je izvor za "Alo".

Anastasija Ražnatović na nastupu.JPG
printscreen/instagram 

Kako se navodi, prisutni su bili pomalo šokirani, ali se mlada pop zvezda nije dala zbuniti.

- Anastasija se samo nasmejala, uzela je buket i zahvalila se na ponudi, dodala je da nije spremna za udaju i da je sada fokusirana samo na svoju karijeru. Fotografisala se sa šarmantnim mladićem i rastali su se u dobrom raspoloženju - priča izvor.

Anastasija Ražnatović odbila je momka koji ju je zaprosio nakon prvog nastupa u Parizu.
Instagram 

Podsetimo, Anastasija Ražnatović nedavno je okončala vezu sa Đorđem Kuljićem koja je trajala 5 godina i sada je opet slobodna. Anastasija se nakon raskida iselila iz stana u kome su ona i Đorđe zajedno živeli i vratila se u porodičnu vilu Ražnatovića na Dedinju.

Njih dvoje su uprkos razlazu ostali u prijateljskim odnosima, a još njihovih fotografija iz doba najveće sreće pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić nekada su važili za it par, ali iako su svi mislili da će se veza krunisati brakom, to se nije dogodilo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!