Anastasija Ražnatović nedavno je raskinula vezu sa dugogodišnjim dečkom Đorđem Kuljićem, a u emisiji AMI G po prvi put je progovorila na tu temu.

Mlada pevačica stavila je tačku na vezu nakon pet godina, ali kako kaže, s bivšim partnerom ostala je u dobrim odnosima.

- Mi smo se prijateljski razišli, nema zle krvi. Pomirenje? Nikad ne reci nikad, ko zna šta može da se desi.

Svi su mislili da ćemo se venčati, zato je ljude iznenadila vest da smo raskinuli. Nije bilo ništa bombastično, shvatili smo da je bolje da stavimo tačku na romansu - kazala je Anastasija.

Mnogi su mislili da će se Anastasija i Đorđe venčati
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

- Pritiskali su me mnogi, pa i mediji, "kad će venčanje, kad će venčanje". Shvatila sam da još nisam spremna za decu. Mnogo je tu odricanja, mnogo je odgovornosti.

Nije vreme, polako. Sad sam u fazonu - ne treba mi trenutno niko, samo da budem malo sama, da se posvetim karijeri, rekla je Anastasija.

Anastasija je otkrila da joj trenutno odgovara da bude sama
Instagram 

Ona se nedavno iselila iz luksuznog stana na Dorćolu u kom je živela s Đorđem, a kako izgleda nekretnina u koju je Anastasijin bivši uložio hiljade i hiljade evra, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

kdistrict.rs Zavirite u luksuzni stan Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ražnatovićka okrenula novi list: Anastasija se posle raskida vratila kod Cece, pa se posvetila ovome! Instagram