Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović probila je led i sinoć je održala svoj prvi nastup u Parizu u jednom prestoničkom klubu. Ako je suditi na osnovu Instagram storija koje je Anastasija podelila, nema sumnje da je oduševila publiku i atmosferu dovela do usijanja.

Anastasija je pažljivo brinula o svakom detalju, te je u Pariz otišla sa svojim timom.

Za svoj prvi nastup Anastasija je izabrala prelpo odelo u boji lavande sačinjeno od pantalona sa visokim strukom, topa i sakoa koji je bio ukrašen šljokicama. S obzirom na to da se nedavno vratila s egzotične destinacije gde je nabacila boju, lila odelo savršeno je istaklo Anastasijin preplanuli ten.

Anastasija se nedavno vratila iz Dubaija gde je punila baterije za prvi nastup
pritnscreen/instagram 

Kada je reč o samom nastupi, Anastasiju su na sceni pratili plesači koji su se potrudili da isprate svaku njenu pesmu koreografijom tako da nastup izgleda svetski. Ražnatovićva je sve vreme pevala i igrala sa plsesačima i pevala, a publika je uživala u njenom performansu.

Anstasija održala prvi nastup u Parizu
Instagram 

Anastasija već duže vre,e dobija ponude da nastupa u Srbiji, ali do toga verovatno neće doći sve dok ne izda svoj prvi album.

Za svoj prvi nastup Anastasija je dugo pregovarala sa organizatorima.

Instagram Prvi nastup mlade pevačice.

Kako se nedavno pisalo, mladoj zvezda je na raspolaganje dobila privatnog vozača, luksuzan hotel, a kako je izgledao nastup za koji je uzela 15.000 evra pogledajte u nastavku:

Prvi nastup Anastasije Ražnatovic u Parizu instagram/raznatovicanastasija


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!