Anastasija Ražnatović nedavno je raskinula petogodišnju vezu sa biznismenom Đorđem Kuljićem sa kojim je otpočela zajednički život pre nekoliko meseci.

Ipak, čini se da lepa pevačica nema vremena za tugu, ili to barem dobro krije, a ove dane provodi okružena onima koje najviše voli.

Tako se sinoć našla na proslavi rođendana posebne osobe sa kojom godinama neguje blizak odnos. U pitanju je teniser Filip Krajinović, a Anastasija se na njegovoj proslavi pojavila tip-top sređena od glave do pete.

Anastasija Ražnatović pojavila se na proslavi rođendana sređena od glave do pete.
pritnscreen/instagram 

Malo je reći da sa lepe pevačice niko nije mogao skinuti pogled, a ona se veselo snimala uz omiljene numere. U jednom trenutku, Filip i ona su se zagrlili, a potom ju je poljubio i u obraz, što nije ništa čudno s obzirom da je sa Filipom dugogodišnji prijatelj.

Ražnatović anastasija sa dečkom  instagram/raznatovicanastasija

Ona je uz stori napisala: "Srce moje, srećan, najsrećniji rođendan", čime je jasno koliko ga voli i ceni.

Anastasija Ražnatović putem storija čestitala je rođendan najboljem prijatelju, teniseru Filipu Krajinoviću.
printscreen/instagram 

Podsetimo, Ražnatovićeva je nedavno u emisiji otkrila i kako je došlo do raskida sa Đorđem, kao i da li je moguće da dođe do pomirenja.

- Pritiskali su me mnogi, pa i mediji, "kad će venčanje, kad će venčanje". Shvatila sam da još nisam spremna za decu. Mnogo je tu odricanja, mnogo je odgovornosti.

Anastasija Ražnatović je rekla da su je mediji mnogo pritiskali oko venčanja sa Đorđem Kuljićem.
Kurir/Sonja Spasić 

Nije vreme, polako. Sad sam u fazonu - ne treba mi trenutno niko, samo da budem malo sama, da se posvetim karijeri, rekla je Anastasija.

A na temu pomirenja rekla je:

- Mi smo se prijateljski razišli, nema zle krvi. Pomirenje? Nikad ne reci nikad, ko zna šta može da se desi, a ukoliko ste propustili, u galeriji ispod možete videti još fotografija njenog bivšeg dečka Đorđa.

printscreen/instagram Pogledajte još fotografija Đorđa Kuljića, bivšeg dečka Anastasije Ražnatović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!