Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić nedavno su raskinuli petogodišnju vezu.

Iako su im svi prognozirali brak, pogotovo nakon što su zajedno kupili luksuznu nekretninu na Dorćolu i otpočeli zajednički život, usledio je krah ljubavi, a mlada pevačica bila je ta koja se iselila iz stana i vratila u porodični dom.

Kako je tada rečeno iz njene PR službe, Đorđe i ona su se rastali u prijateljskim odnosima, i nije bilo ni govora o postojanju treće osobe, a najveći problem bila im je daljina, zbog koje su se emocije ugasile.

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kulić nedavno su raskinuli.
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Nakon toga, pevačica je objavila neobičan video na Instagramu zbog čega su mnogi pomislili da je zapravo njen odnos sa bivšim dečkom bio toksičan, te da je to kap koja je prelila čašu, ali Anastasija se na takve navode nije obazirala. Ipak, u jednoj emisiji nedavno je rekla:

- Pritiskali su me mnogi, pa i mediji, "kad će venčanje, kad će venčanje". Shvatila sam da još nisam spremna za decu. Mnogo je tu odricanja, mnogo je odgovornosti.

Anastasija Ražnatović nedavno je u jednoj emisiji otkrila zašto je došlo do kraha ljubavi sa Đorđem.
ATA Images/Antonio Ahel 

- Nije vreme, polako. Sad sam u fazonu - ne treba mi trenutno niko, samo da budem malo sama, da se posvetim karijeri, rekla je Anastasija.

Takođe je dodala da su se prijateljski razišli, kao i da nema "zle krvi". Međutim, iako je delovalo da je sve okej, te da ni pevačica ne pati previše, svi su očekivali njihov prvi susret koji se odigrao i brže nego što je bilo ko mogao da pretpostavi.

pretpostavi. Naime, Anastasija je sinoć prisustvovala rođendanskoj proslavi najboljeg prijatelja, tenisera Filipa Krajinovića, a tu se srela upravo sa svojim bivšim dečkom.

KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić nekada su važili za it par, ali iako su svi mislili da će se veza krunisati brakom, to se nije dogodilo.

Ipak, ceo susret prošao je u najboljem redu, a kako govori izvor sa lica mesta, bivši momak i devojka su se na pomenutom događaju samo pozdravili i nisu sedeli zajedno. Uprkos tome, pevačica se sudeći po objavama na društvenim mrežama dobro provela na rođendanu, te se čini da se od raskida dobro oporavlja.

Anastasija u zagrljaju ovog tenisera, pao i poljubac instagram/raznatovicanastasija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!