Anastasija Ražnatović predstavila je novu pesmu "Ubica", a ako je suditi po reakcijama na mrežama, pevačica je "ubola" još jedan hit.

Zapravo, čini se da su se mnoge dame prepoznale u određenim stihovima, a njene obožavaoce posebno je oduševio visokobudžetni spot kojim je još jednom pomerila granice na domaćoj sceni.

Anastasija Ražnatović predstavila je novu pesmu "Ubica".
printscreen/youtube 

Kao što kaže u pesmi "On je čovek sa sto lica", pesma govori o vezi dvoje mladih koja je isprepletana raznim dramatičnim događajima, a komentari nisu izostali: "Moćna pesma", "Ova devojka zaslužuje mesto na našoj estradi, spot je takođe top", "Spot sa druge planete", "Najbolja pesma Anastasija, hitčina, bravo"...

Anastasija Ražnatović snimila je mini film za svoju novu pesmu.
pritnscreen/youtube 

Reditelj ovog kratkog muzičkog filma je Aleksandar Kerekeš Keky, a snimanje je realizovano u poslednjim danima 2021. godine na nekoliko lokacija u Beogradu.

Tekst pesme potpisuje Andrijano Ajzi, dok su muziku radili Albino i Jhinsen, a ukoliko je niste već čuli, poslušajte je "Ubicu" u Anastasijinom izvođenju u videu ispod:

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!