Astrolozi 5. mart nazivaju danom čuda, a zašto je to tako, saznajte u nastavku.

Jednom godišnje Sunce i Jupiter formiraju konjunkciju, stapajući svoje supermoći i otvarajući vrata raznih mogućnosti. Astrolozi ovu konjunkciju Sunca i Jupitera nazivaju Dan čuda.

Iako verujemo da su čuda ono što od njih samo pravimo, uvek ćemo pozdraviti dodatnu kosmičku pomoć. Sunce vlada samopouzdanjem i snagom energije, dok Jupiter govori o sreći, preuzimanju rizika i avanturama.

Kada se sretnu, pozajmljuju svoje supermoći i dobijamo veliku količinu optimizma.

prema rečima astrologa 5 marta je dan čuca
Shutterstock 

Jupiter obično menja znakove svakih 12-13 meseci. Dakle, svake godine se održava sa Suncem u novom horoskopskom znaku, a današnji dan čuda odvija se u Ribama čija energija budi saosećanje, maštu i umetnost.

Astrolozi navode da Jupiter donosi sreću i avanturu, dok Sunce daje snagu, veru i energiju. Susret ove dve planete u svim znacima Zodijaka probudiće želju i dati im snagu da promene sve ono što je loše. Bilo da je reč o poslu, emocijama ili nekoj drugoj važnoj odluci, 5. mart treba da iskoritite i realizujete svoj ideje i planove.

Jupiter donosi sreću, avanturu, želju za rizicima, dok Sunce daje snagu, veru, energiju i elan.
Shutterstock 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.