Poljubac je najlepši jezik ljubavi, a onaj koji se pamti za ceo život svakako je prvi poljubac. Svaki horoskopski znak ima svoj jedinstven način ljubljenja, odnosno onaj koji mu najviše prija. Neki znakovi su strastveni, dok drugi pristupaju intimnosti na metodičan ili mehanički način.

Saznajte kako se ljubi svaki horoskopski znak Zodijaka:

Ovan (21. mart - 19. april)

Ovan unosi vatru poljupce. Spremni su da naprave vatromet emocija i leptiriće u stomaku tokom ljubljenja. Uvek u ljubljenej unose dozu impulsivnosti i strasti.

Bik (20. april - 20. maj)

Nije toliko iznenađujuće što je ovaj znak u prvih pet najboljih kada je reč o ljubljenju. Bik je senzualan znak, a tokom ljubljenja uživaju u dodiru i mirisu parfema na vratu. Izuzetno su romantični i često tokom ljubljenja žele da se drže za ruke.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Blizanci pored poljubaca u usne, uživaju da se poljube voljenu osobu u čelo. Na taj način pokazuju nežnost i naklonost. Takođe, Blizanci će vas nakon poljupca pogledati direktno u oči,. što posebno dodaje energiju ljubavi i strasti.

Rak (21. jun - 22. jul)

Rakovi su čulan i vatreni znak, pa ćete u poljupcu sa njima osetiti snažne emocije. Rakovi se neće divlje ljubiti. Oni su nežni ljudi koji se ljube i polako podižu vibracije. Ako je Rak malo odvažniji, mogao bi da se odluči da vas tokom ljubljenja prisloni uz zid ili čvrsto zagrli.

Šta poza tokom odnosa otkriva o vama
Freepik/Freepik 

Lav (23. jul - 22. avgust)

Kraljevi i kraljice Zodijaka, Lavovi imaju snažnu erotsku energiju. Lavovi se strastveno ljube dok se trude da vam rukom raščešljaju kosu i prvo će vas pogledati u oči. Možete im poljubac učiniti još prijatnijim ako imate lep miris u kosi ili na vratu.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Njihova preciznost i želja da se potrude i budu savšeni ljubavnici, čini ih zaista neverovatnim kada je reč o ljubljenju. Devicin omiljeni stil ljubljenja je slatki poljubac u ruku kada vozite ili dok gledate film. cene nežnost i posvećenost.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Uprkos svojoj reputaciji da su veoma erotične, Vage se stidljivo ljube. Vole da budu bliske, da gledaju partnera direktno u oči dok se dodiruju trepavicama. Vaga se ljubi meko i lagano, bude romantične vibracije.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Za Škorpije se tvrdi da su znak koji je najbolje ljubi. Škorpije su pune strasti i seksualne energije. Francuski pšoljubac je njihov izbor broj jedan, a toliko sus trastvene da će sve u vama početi da treperi.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

U ljubljenju Strelcu nije bitan fizički kontakt, za njih je najvažnija emotivna povezanost i energije koje se poklapaju. Uživaju da svojim usnama ostavljaju emotivni trag na koži, žele da ostave dobar utisak.

Kako se ljubi svaki horoskopski znak?
Shutterstock 

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarčevi su otmeniji u svom poljupcu. Oni vole avanturu, želeće da vas poljube na najneobičniji način i na najčudnijim mestima. Ljubljenje sa njima je sasvim novo iskustvo i učiniće da se osećate kaod a ste na sedmom nebu.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolije imaju veoma jedinstven stil ljubljenja. Svoju mentalnu vezu pokazuju tako što će vas poljubiti u oko. Vodolije vole iznenadne, strasne i drugačije poljupce, ali su spremne da se posvete tek kada pronađu pravu osobu za sebe.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe se ljube na izuzetno nežan način. Ne plaše se da utonu u svoje emocije, spremne su da se potpuno pogube u njima. Njihov glavni potez može biti poljubac u jednu usnu zbog kojeg se osećate povezani i želite više. Poljupci Riba su osvežavajuće iskustvo za oba partnera.