Veze mogu biti izazovne, posebno kad jedna strana nije potpuno iskrena u vezi sa svojim osećanjima ili namerama. Zavlačenje u romantičnim odnosima često ima dugotrajne posledice na emocionalno stanje druge strane. Evo koji horoskopski znakovi često praktikuju ovakvo ponašanje prema rečima astrologa. 

Bikovi

Bikovi su poznati po želji za stabilnošću i sigurnošću, što ih može dovesti u vezu čak i kad nisu potpuno zainteresovani za partnera. Često održavaju privid stabilnosti, čak i ako to znači izbegavanje ozbiljnih razgovora o budućnosti veze. Njihov strah od promena može ih zadržati u vezi samo zbog osećaja sigurnosti, ali ne i ljubavi.

Pojedini znaci ostaju u vezi i kad nisu srećni.
Shutterstock 

Vodolije

Vodolije su poznate po svojoj potrebi za slobodom i nezavisnošću, što može dovesti do toga da partnere drže na rastojanju kako bi izbegle dublje povezivanje. Iako su društvene i šarmantne, njihova potreba za emocionalnim prostorom može zbuniti one koji traže pravu bliskost. Vodolije postavljaju specifične uslove za ulazak u vezu, često izbegavajući duboke razgovore o osećajima ili budućnosti.

Strelčevi

Strelčevi su poznati po svojoj ljubavi prema avanturi i slobodi, što može rezultirati nedostatkom predanosti u vezi sa partnerom. Vole da istražuju nove mogućnosti, što znači da su manje skloni radu na dubini i stabilnosti u vezi. Nemaju problem da eksperimentišu sa drugima dok vas drže na "povocu", dok nešto bolje ne naiđe. 

Bonus video:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

Izvor: Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.