Ovaj april 2024. po svemu sudeći, nosi tešku energiju koja će za mnoge biti izazovna. Ne samo što ćemo gotovo celog meseca biti pod uticajem retrogradnog Merkura, već nam stiže i pomračenje Sunca 8. aprila.

U prevodu - ko "preživi" do 25. aprila, pričaće. Međutim, astrolozi tvrde da će pojedinci osetiti retrogradni hod i astro promene više od ostalih. Pre svega osetiće izvesno usporavanje ritma, ali će se suočiti i sa nizom neprijatnosti, pre svega kada je reč o dokumentima, komunikacijama, putovanjima... Ovo je trenutak kada sve treba proveriti više puta!

"Novi projekti u ovom trenutku nisu poželjni; počinju sa velikim poteškoćama. April je zapravo mnogo bolji za povratak na staro", ističe poznati ruski astrolog Vasilisa Volodina.

Volodina savetuje da u ovim trenucima usporite i ne žurite ka napred. "Pratite svoje planove, ali mirno, i prihvatite da će vam život baciti različite prepreke na put. Istovremeno, potrebno je da pažljivo analizirate greške koje ste pravili i da poradite na pokušajima da ih ispravite u budućnosti", savetuje ona.

Inače, poznata astrološkinja je na svom Telegram kanalu objavila i detaljan spisak sa tačnim datumima rođenja za sve one koji će ovog puta najjače osetiti uticaj ovog ozloglašenog astro tranzita. Ona je obuhvatila ljude rođene od 1955. do 2000. godine, te obavezno proverite listu u galeriji u nastavku i proverite da li ste među onima koji u narednom periodu treba da otvore "četvoro očiju". 

telegram/vasilisa.volodina Ljudi koji neće imati sreće tokom retrogradnog Merkura

Bonus video:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

Izvor: Blic Žena/ Wanted.rs

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.