Pojedine znake, na njihovu sreću ili žalost, često bije glas da su skloni čestom menjanju devojaka. Ova navika, kod nekih, duboko je ukorenjena u njihovoj prirodi i načinu na koji doživljavaju odnose i ljubav.

Od svih, tri znaka se posebno ističu, a astrolozi otkrivaju zašto je to tako i šta ih tera na ljubavne avanture i neprestano traženje istih.

Blizanci

Muškarci rođeni u znaku Blizanca poznati su po svojoj promenjivoj prirodi i želji za novitetom. Njihov um je uvek u pokretu, tražeći nove informacije, ljude i iskustva. Kada je reč o ljubavi, njihova sklonost promenama može biti odraz njihove želje za mentalnom stimulacijom, piše Index.hr.

Blizanci se mogu brzo zaljubiti, ali isto tako brzo mogu osetiti dosadu ako se njihove intelektualne i komunikacijske potrebe ne zadovolje. Njihova potraga za "srodnom dušom", koja može pratiti njihov brzi tempo i stalno ih izazivati na različitim nivoima, često ih vodi u niz kratkotrajnih veza.

Blizanci su poznati po tome da menjaju devojke
Shutterstock 

Strelac

Strelac je znak poznat po svojoj ljubavi prema slobodi i avanturi. Muškarci rođeni pod ovim znakom vole da istražuju nove horizonte, bilo da je reč o fizičkim putovanjima ili metaforičkim putovanjima uma. Kada osete da su njihova sloboda i sposobnost za istraživanje ugroženi, mogu postati nemirni.

Pročitajte još: VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP: Retrogradni Merkur utiče i na veze - kome sledi raskid, a kome zaljubljivanje u pogrešnog

U ljubavi traže partnera koji će podeliti njihovu strast prema avanturi i koji će ih podržavati u njihovoj potrebi za nezavisnošću. Ako osete da su previše sputani, mogu se odlučiti na promenu partnera u potrazi za nekim ko bolje razume njihovu potrebu za slobodom.

Vodolija

Vodolija je znak koji teži originalnosti i nekonvencionalnosti. Muškarci rođeni u ovom znaku cene neozavisnost i često imaju jedinstven pogled na svet, uključujući i ljubavne odnose. Mogu se činiti emocionalno distanciranim, što je često posledica njihove potrebe za očuvanjem individualnosti unutar odnosa.

Njihova želja za jedinstvenim i nekonvencionalnim vezama može dovesti do čestih promena partnerki jer traže nekoga ko će prihvatiti i ceniti njihovu jedinstvenost, i ko neće želeti da ih ukalupi u tradicionalne ljubavne uloge.

Bonus video:

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

Izvor: Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.