Nakon što je društvene mreže preplavio snimak sa nastupa Milice Pavlović, gde smo mogli da vidimo kako je pevačica momku iz publike bacila telefon, Milica se oglasila i otkrila zbog čega je to učinila.

Naime, Milica je na nedavnom nastupu napravila sjajnu atmosferu, ali je ceo događaj ostao u senci neprijatnosti koju je izazvao nepoznati muškarac kada je pokušao Milicu da je snimi ispod suknje. Sraman potez ovog momka naterao ju je na to da mu uzme telefon i baci ga, iako ga je pre toga nekoliko puta upozorila da je ne snima.

Milica je pre svega upozorila momka da je ne snima a tek onda reagovala
ATA Images 

"Upozorila sam ga jednom! Upozorila sam ga po drugi put. Treći put sam reagovala! To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni, ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje. Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da “pokušaju da im se zavuku pod suknju” i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta.

Ne smem da zamislim kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi “muškarci”. Jer, ovo je jedan vid seksualnog zlostavljanja na koje niko nema baš nikakvo pravo… I da, ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Ponovo bih bez razmišljanja uzela mobilni telefon i bacila ga u nameri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo, i pokažem takvim “muškarcima” da je to što rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu! Ako to uopšte mogu da razumeju i shvate!

Devojke, glavu gore, suprotstavite se ovakvim muškarcima i pokažite gde im je mesto! To što smo nežniji pol ne znači da smo osuđene da trpimo i tolerišemo ovakvo ponašanje!" napisala je Milica.

Putem komentara na Instagramu Milicu je podržala koleginica Sanja Vučić koja je navela da se i ona nebrojeno puta našla u istoj situaciji.

Instagram, printscreen/instagram Pevačica otkrila zašto je momku na nastupu bacila telefon

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!