Retrogradni Merkur najčešće je sinonim za nešto loše, baksuzluk, kvarove, otkaze, svađe... međutim, nisu svi na udaru ove ozloglašene planete.

Postoje i srećnici kojima će bukvalno "svanuti" nakon što retrogradni Merkur startuje. Podsetimo, pod uticajem ove planete bićemo od 2. do 24. aprila, a u nastavku pogledajte da li ste među onima koje čeka mesec iz snova, barem kada je reč o finansijama.

BIK

Spremite se za težak mesec! Nadolazeći mladi Mesec u Ovnu uticaće na vašu 9. kuću životnih vrednosti i prioriteta, filozofije i visokog obrazovanja. Budite spremni za unutrašnje, duhovne promene. Već 21. aprila, Jupiter, planeta ekspanzije i Uran, planeta promena i tehnologije, susreću se u vašem horoskopskom znaku i čine konjunkciju. Problem koji vas je dugo držao u neizvesnosti, uključujući i oblast finansija, biće rešen na najbolji način za vas. Potom obratite pažnju na 29. april jer vaša vladajuća planeta Venera prelazi u vaš znak. To znači da će vam sve ići od ruke! U aprilu 2024. možete da promenite pristup poslu, preispitate svoje vrednosti i odnos prema profesiji.

3 znaka će imati sreće sa novcem u aprilu.
Pexels/Pavel Danilyuk 

DEVICA

Ne žurite sa donošenjem odluka! Horoskop vas savetuje da je najbolje da malo usporite tokom retrogradnog Merkura. Ipak, čak i takva "pauza" će uroditi plodom! Iskoristite svoje vreme mudro. Napravite planove za blisku budućnost i pripremite se da ih sprovedete krajem meseca. 

Pročitajte još: VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP: Svi znaci će imati probleme, sem ova 3 - njima do 1. aprila sve sveta u vezama

Promene u finansijama su moguće samo uz pravilnu pripremu planova za budućnost. Postavite prioritete i uzdržite se od impulsivnih kupovina do kraja perioda retrogradnog Merkura.

RIBE

Period retrogradnog Merkura u aprilu 2024. godine doneće velike promene u oblasti finansija. Osećaćete se samopouzdanije, a ljudi oko vas će obratiti pažnju na vas, naročito nadređeni. Početkom meseca iznenada ćete promeniti pristup poslu. Ne plašite se promena, jer zahvaljujući njima, finansijski uspeh je bliži nego što ste mislili. Odličan mesec za ulaganje u privatni biznis, može da vam se isplati višestruko.

Bonus video:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

Izvor: Wanted J. S.