Srodne duše su mnogo više od potencijalnog romantičnog partnera - one su duboko značajan saputnik čija ljubav nekad prevazilazi i sam život, prateći nas iz jedne inkarnacije u drugu. Iako može biti zastrašujuće kada shvatite da je pred vama osoba koja je potencijalno srodna duša, u isti mah, ne postoji lepša stvar koja može tako obogatiti vaš život.

A kako stvari stoje, ovaj april pojedinim znacima donosi upravo to - susret sa onom pravom ili onim pravim. Astrolozi tvrde da je prava ljubav gotovo suđena za tri horoskopska para. Proverite da li iste među njima.

Ovan i Škorpija

Kao iskusni putnici koji neustrašivo jure kroz život, Ovnovi su navikli da istražuju svet, izazove, i da upoznaju zanimljive nove ljude. Kao produžetak svog mentaliteta "putnika", Ovnovi takođe traže i nešto više, krijući duboko usađenu emocionalnu želju za ljubavlju i društvom. Put sa njima, ovog proleća, ukrstiće Škorpije čiji nezavisni slobodan duh i radoznala priroda dobro ide uz Ovnovu promišljenost i introspektivne poglede.

Srodne duše koje će se naći u aprilu.
instagram/sarahhashcroft 

Pročitajte još: DA LI SI POZITIVNA ILI NEGATIVNA VERZIJA SVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA? Otkrij kako da loše osobine pretvoriš u dobre

Bik i Ribe

Iako se čini da imaju suprotne osobine ličnosti, Bikovi i Ribe poznati su po tome što gravitiraju jedni drugima iz različitih razloga. Ribe žudeći za određenom ravnotežom u svom ličnom životu, vole stabilnost koju Bik donosi u prosečnu romantičnu vezu. S druge strane, Bikovi su fascinirani romantičnim sanjarenjem Riba, osobinom koja izaziva njihovu sopstvenu čvrstu logiku i rigidni pragmatizam. Kao opšte pravilo, suprotnosti se uvek privlače, što objašnjava zašto Bikovi i Ribe uvek nalaze jedni druge u svojim različitim inkarnacijama.

Blizanci i Lav

Blizanci i Lavovi mogu biti razdvojeni stotinama hiljada kilometara, ali na neki način, uvek će naći put jedno ka drugome. Kao neko ko može dešifrovati karakter osobe iz samo jednog pogleda, Blizanci znaju da su pronašli svoju srodnu dušu čim stupe u interakciju s njima, zaljubljujući se na prvi pogled pre nego što ih njihov partner uopšte predstavi. Nasuprot tome, Lavovi prosperiraju na divljenju i pažnji, uzvraćajući Blizancima svoju naklonost svojim vlastitim koketnim ponašanjem. Sa ljubavlju koja sija istom vatrom kao i pre mnogo života, ova dva znaka provode veći deo svojih života tražeći jedno drugo. Kao rezultat toga, kada se konačno sretnu, ne propuštaju priliku da nadoknade izgubljeno vreme, posvećujući se svojoj vezi sa nepokolebljivom strašću.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Izvor: Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.