Za tri horoskopska znaka, pomračenje Sunca 8. aprila 2024. nije samo kosmički fenomen; to je svetionik nade, izvor osnaživanja i katalizator transformacije. Ovaj nebeski događaj za njih označava prag značajne metamorfoze, ovo je period duboke obnove i osnaživanja, vreme kada se rastavljaju okovi prethodnih iskušenja i nevolja. U prevodu, dobra sreća i prilike pratiće ih sve do kraja 2024. 

Lav

Vaši vodiči vam savetuju da negujete svoju kreativnost i unutrašnju inspiraciju. Možda ste se borili sa strahom od osude drugih, ali postoji nada za velike promene, piše Atma.hr.

Ovo vreme bi moglo doneti nove ideje ili načine povezivanja sa drugima, što bi moglo da vas inspiriše. Razjasnićete probleme o kojima ste razmišljali, što će vam doneti osećaj mira i samopouzdanja pre nego što krenete napred.

Pomračenje sunca donosi nove prilike.
Shutterstock 

Obratite pažnju na svoju intuiciju tokom pomračenja i iskoristite stečene uvide za donošenje čvrstih odluka.

Pročitajte još: MUŠKARCI U OVA 3 ZNAKA NE MOGU BITI VERNI: Menjaju žene kao čarape i bije ih glas da su "švaleri"

Škorpija

Pomračenja od 2021. do 2023. uticala su na vaše finansije, vrednosti, obaveze i granice. Sada kada ste radili na tome da shvatite šta vas tera da budete najbolji u sebi, možete da iskoristite to znanje da izgradite jače odnose sa drugima.

Pomračenje vas indirektno vodi ka boljim partnerskim odnosima, a sve promene u odnosima tokom ovog vremena su predodređene.

Tokom pomračenja, prepustite se prošlosti i prigrlite nova iskustva, koja će dovesti do obnovljenog osećaja svrhe.

Vodolija

Ovo vreme podstiče na svež način razmišljanja, pa pazite na značajne slučajnosti u narednom periodu. Razmislite da zapišete svoje snove tokom pomračenja; oni mogu ponuditi proročanske uvide o vašim društvenim vezama i mogućnostima za rast.

Možda ćete se osećati inspirisanim da preuzmete novu lidersku ulogu, izazivajući svoju zonu udobnosti. Osvrnite se na svoje stare snove i strasti - da li se tu krije vaš pravi poziv?

Oslobodite sumnje u sebe tokom pomračenja, pripremajući se za važne razgovore sa onima koji vam mogu pomoći da podelite svoje ideje sa svetom.

Bonus video:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

Izvor: Atma.hr/ Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.