Pred nama je poslednja sezona pomrčenja 2022. godine. U utorak, 25. oktobra, očekuje nas delimično pomrčenje Sunca, a 8. novembra potpuno pomrčenje Meseca. To se u astrologiji obično smatra razdobljem velikih promena. Ovo pomračenje Sunca odvija se u znaku Škorpije, poznatog po mračnoj i intenzivnoj prirodi, pa nas očekuju dramatični događaji i dubinske transformacije.

Planetarni uticaju podstiču vas da se prilagodite okolnostima koje će u početku možda biti teške, ali će vam otvoriti put za rast i doneti srećnija iskustva. Ako ne primetite odmah promene, imajte na umu da se uticaj pomrčenja oseća nekoliko nedelja pre i posle samog događaja. Evo koji horoskopski znakovi će najviše osetiti uticaj pomračenje...

Bik

Očekuju vas izazovi u odnosima s okolinom. Ako žlite da već dugo izađete iz neke veze ili saradnje, sada ćete skupiti hrabrost i doneti odluku. Iako osećate da ste spremni za raskide, ovo pomračenje može ojačati neke odnose koji su bili neskladni ili nestabilni. U svakom slučaju, u ovom razdoblju naučićete važne lekcije o međuljudskim odnosima, ali i o vama samima.

pomračenje donosi kraj nekim vezama
Shutterstock 

Lav

Pomrčenje u Škorpiji može biti najava promena u vašoj domaćoj dinamici. Možda ćete se preseliti u drugi stan, poželeti dobrodošlicu novom članu porodice ili preurediti dom. Neki će se preseliti u drugi grad zbog uzbudljive poslovne prilike, ali odlazak u nepoznato neće proći bez poteškoća. Trebaće vam vremena da se prilagodite, ali ne odustajte kada bude teško jer bi vam kasnije moglo biti žao, piše Index.hr.

Škorpija

Vaš život će postati prilično intenzivan, ali dobro ćete se nositi s onim što sledi. Za neke ovo pomračenje označava početak velike promene identiteta, a posebno za rođene u oktobru. Neočekivane okolnosti trgnuće vas i podstaći da postanete bolja verzija sebe. Ne opirite se promenama, koliko god vam bilo teško. Prerasli ste trenutne okolnosti i spremni ste za nove izazove.

Vodolija

Očekuju vas velike promene na profesionalnom planu. Možda se spremate da napustite trenutni posao pa počinjete istraživati druge opcije. Neki će prihvatiti unapređenje ili čak potpuno promeniti karijeru. Nemojte se bojati da niste dorasli izazovu i prihvatite odgovornosti koje vam se nude. Pokažite da ste spremni naporno raditi i žrtvovati se za uspeh.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.