Astrolozi ističu da je tri znaka Zodijaka doživeti jednu od najlepših jeseni i zima u svom životu. Otkrijte u nastavku o kojim znacima je reč...

Blizanci

Blizancima se ove jeseni a naročito zime ostvaruju želje o kojima već dugo razmišljaju. Istovremeno, rešiće se problemi sa nasledstvom, nekretninama i uopšte dobitkom koji je bio neizvestan.

Pronaći ćete novu energiju za sebe i svoje najbliže i konačno povući ručnu kada je rad u pitanju. Zato vam sledi bogatiji socijalni život i mnoštvo zabave na koju ste često i zaboravljali u poslednje vreme dok ste bili preokupirani poslom. Ovu jesen i zimu ćete sigurno pamtiti po dobru, piše luftika.rs.

3 znaka imaće puno sreće narednih 5 meseci
Shutterstock 

Bik

Bik će ove jeseni zatvoriti jedna tesna vrata i otvoriti sasvim nove dveri u kojima ih čeka uživanje, sreća i vreme bez stresa. Bik prestaje da misli o svakoj sitnici i da analizira ponašanja i situacije i svu svoju energiju usmerava na posao koji će mu tokom narednih meseci doneti finansijski preporod.

Upustite se u nove projekte, pokrenite sopstveni biznis o čemu dugo razmišljate, sve će vam poći od ruke. Ako okupite tim koji deli vašu viziju, uspeh neće izostati. Novac pristiže do kraja godine a period blagostanja traje tokom cele zime.

Rak

Rakovi ne bi trebalo da priguše glas intuicije koja će tokom ove jeseni i zime biti i te kako naglašena. Intuicija je ta koja bi vas mogla voditi u narednim mesecima i sada je vreme da se oslonite na svog „unutrašnjeg prijatelja“.

Preporuka astrologa je da se klonite sukoba i svađa, to vas može poremetiti, pokvariti vam raspoloženje, ali i smanjiti naklonost zvezda u ovom periodu. U prevodu, meseci koji dolaze su namenjeni vašem uživanju a ne rešavanju tuđih problema. Uživajte u kupovini, druženjima i ljubavi. Ovo je vaše vreme.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.