Iako mnogi horoskopski znakovi imaju svoje vrline, neki su poznati po sklonosti ka izdaji i neiskrenim postupcima. U ovom članku ćemo se dotaći tri horoskopska znaka koja su najčešće povezivana s takvim ponašanjem, poznata po tome što bez mnogo razmišljanja mogu "zabiti nož u leđa" drugima.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dvoličnoj prirodi. Ovaj vazdušni znak zna da brzo menja mišljenja i stavove, često prilagođavajući svoje ponašanje situaciji u kojoj se nalaze. Ta prilagodljivost može ih učiniti nepredvidivima i ponekad nepouzdanima. Blizanci su izvrsni komunikatori, ali upravo ta veština može da ih učiniti sklonima manipulaciji, piše Index.hr.

Blizanci često imaju širok krug poznanika, ali njihova površnost u odnosima može dovesti do situacija u kojima ne oklevaju sa izdajom bliskim ljudi ako im to donosi korist. Njihova potreba za novim iskustvima i stimulacijom može ih navesti na postupke koji su motivisani sopstvenim interesima, a ne lojalnošću.

Pojedini znaci nemaju problem da izdaju druge.
Shutterstock 

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj intenzivnoj prirodi i dubokim emocijama. Ovaj vodeni znak je strastven i lojalan, ali isto tako može biti izuzetno osvetoljubiv. Kada se Škorpija oseća izdanom ili povređenom, njena reakcija može biti izuzetno oštra i nemilosrdna. Ne zaboravljaju lako i skloni dugom i strpljivom planiranju osvete nakon što se dogodila nepravda.

Škorpije su majstori tajnovitosti i manipulacije, često skrivaju svoje prave namere iza maske šarma i privlačnosti. Njihova duboka emocionalna priroda može ih dovesti do postupaka koji su motivisani željom za osvetom ili kontrolom, što može rezultirati izdajom onih koji su im bliski.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ambiciji i odlučnosti. Ovaj zemljani znak izuzetno je usmeren na postizanje svojih ciljeva, često pod svaku cenu. Njihova hladnokrvnost i racionalnost mogu ih učiniti sklonima postupcima koji su motivisani isključivo sopstvenim interesima. Jarčevi su vešti u taktiziranju, spremni da donesu teške odluke bez obzira na emocionalne posledice.

Jarčevi mogu biti izuzetno disciplinovani i fokusirani, ali ta ista osobina može ih dovesti do toga da izdaju one koji im stoje na putu prema uspehu. Njihova potreba za kontrolom i moći često ih navodi na manipulativne postupke koji mogu ostaviti duboke rane na onima koji su im verovali.

Pročitajte još: SPISAK SVIH RETROGRADNIH PLANETA U 2024: Dve treba najviše da se plašite, i ne, Merkur nije jedna od njih

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

Izvor: Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Možda će vas zanimati: