Postoje te neke žene u čijem društvu svi žele da budu. Kako uđu u prostoriju, kao da je obasjaju, a svi pogledi lepe se samo za njih. One su najpopularnije u svakoj ekipi, a astrolozi tvrde da se pojedini znaci posebno izdvajaju, pogotovo kada je reč o ženama. 

Proverite da li ste među njima.

Blizanci

Blizanci su poznati po društvenosti i sposobnosti prilagođavanja različitim situacijama. Komunikativni su i zabavni, što im omogućava lako sklapanje novih prijateljstava. Njihova znatiželja i širok spektar interesa čine ih odličnim sagovornicima o različitim temama.

Određeni znaci su najpopularniji u svakom društvu.
Claire Guillon / Camerapress / Profimedia 

Vaga

Vage su omiljene zbog svoje diplomatske prirode. Teže harmoniji i pravednosti, što ih čini izvrsnim posrednicima u konfliktnim situacijama. Osim toga, osećaj za estetiku i lepotu privlači ljude u njihovo društvo, ali i lepota po kojoj su poznati i na kojoj joj zavide.

Lav

Lavovi su prirodno harizmatični i vole da budu u centru pažnje. Njihovo samopouzdanje i energija su zarazni, zbog čega su često okruženi ljudima. Takođe su velikodušni i odani prijatelji.

Žene u nekim znacima važe za najpopularnije.
Claire Guillon / Camerapress / Profimedia 

Strelac

Strelčevi su poznati po svom optimizmu i avanturističkom duhu. Njihova želja za istraživanjem i učenjem novih stvari čini ih izrazito popularnim u društvu. Osim toga, zahvaljujući iskrenosti i otvorenosti grade duboke i trajne veze, piše Index.hr.

Pročitajte još: ODMARAJTE DOK MOŽETE, JER OD 13. DECEMBRA KREĆE NOVI PAKAO: Poslednji retrogradni MERKUR donosi haos - 4 znaka na udaru

Bonus video:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.