Kako stvari stoje, astrošloške prognoze nisu naklonjene dva znaka u decembru, što je i potvrdio jedan od najpoznatijih ruskih astrologaPavel Globa.  On je istakao da ove znakove očekuje nepovoljan period počevši koji će početi s prvim danima decembra 2023. godine. Jednostavno, sreća neće biti na njihovoj strani, piše Kurir Stil.

Evo koji su to znaci u pitanju i šta im zvezde sve donose!

Blizanci

Poslednji mesec 2023. godine pripadnicima ovog znaka pružiće šansu da ostvare svoje dugogodišnje profesionalne planove. Međutim, Pavel smatra da bi Blizanci mogli da prođu kao bosi po trnju. Decembar neće biti njihov mesec kada je poslovni život u pitanju.

Blizanci će u decembru imati problema na poslu.
Shutterstock 

U isto vreme, emotivni i ljubavni život biće obeležen prelepim trenucima i dobrim prilikama. S tim u vezi, usamljeni Blizanci konačno mogu upoznati svoju srodnu dušu.

Vodolija

Kraj 2023. Vodolijama donosi naplatu dugova, a osetiće i pritiske da okončaju neke pređašnje projekete i poslovne obaveze.

Globin savet je da sve važne stvari odlažu i da im zvezde u decembru neće biti naklonjene, te da je idelna prilika da sve reše lagano i bez trzavica.

Vodolije čeka stres na poslu.
Shutterstock 

Međutim, zvezde im obećavaju susret sa novom i zanimljivom osobom koja bi mogla da ima značajan uticaj na njihov budući život.

Pročitajte još: DATUMI U KOJIMA SE RAĐAJU ŽENE KOJE MUŠKARCI NE MOGU DA ZABORAVE: Zauvek su im rak-rana, čak i kad imaju nove devojke

Bonus video:

DO KRAJA VEKA NAS ČEKA KATASTROFA ZBOG KLIMATSKIH PROMENA? Ova klima će vladati u Srbiji! EU zabrinuta: Smislila jedno rešenje Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.