Postoje te neke žene koje jednostavno ne možete da ne primetite. One ozare prostoriju kada se pojave, a njihova energija utiče na svakog ko je u njihovom društvu, naročito na muški pol. 

Ako je verovati numerološkinji Ani Halk, ovakve osobine nose devojke koje imaju određene brojeve u datumu rođenja. Kako kaže, ne samo da najviše privlače muškarce, te često imaju i veliki broj muških prijatelja, već i partneri pamte čak i kada raskinu.

Halk ističe da se to odnosi na žene koje su rođene 3, 6, 12, 13, 14, 17, 21, 22, 24 i 30. u mesecu

No, šta kaže horoskop?

Sudeći po pretragama na internetu, ovo se posebno odnosi na šest znakova zodijaka koji, u kombinaciji sa gorepomenutim datumima, daju "magičnu" kombinaciju neodoljivu za suprotni pol. 

Reč je o ženama koje su rođene u znaku Strelca, Lava, Bika, Device, Blizanaca, i Riba

Šta vi kažete, da li su astrolozi i numerolozi u pravu? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Pročitajte još: U ČEMU JE VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK NAJBOLJI? Bik zna s novcem, Vage da sklope prijateljstva, a oni da DOBIJU SVE ŠTO ŽELE

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!