Postoje te neke žene za koje bi se lako moglo pomisliti da su rođene pod srećnom zvezdom. One su uzele sve najbolje od života - lepe su, uspešne, pune planova, a sve što dotaknu kao da se pretvara u zlato. 

Interesantno je da je kod većine zajednički i datum rođenja, što prema mišljenju numerologa nije slučajnost. 

Nekim ženama je u kartama da budu bogate.
instagram/selkolas 

Kako tvrdi čuvena numerološkinja Ana Halk, žene koje su rođene na određene datume su snažne, nezavisne, nemaju problem da se nose s konkurencijom, omiljene su u društvu, vredne, i retko kada se osećaju umorno s obzirom da su sinonim za energiju. 

Takođe, nemaju problem da "izguraju" svoje kada znaju da su u pravu, i kao takve su neustrašive, te su često i muškarci ljubomorni jer se čini da ove dame s lakoćom dobijaju ono za šta oni moraju da se muče.

Halk tvrdi da je reč o ženama koje su rođene: 4, 7, 8, 11, 13, 17, 19, 25, 29. i 31. pogotovo ako su u znaku Ovna, Bika, Lava i Škorpije piše Astrotalk.

Šta vi kažete, da li je numerološkinja u pravu? Pišite nam u komentarima vaše mišljenje.

Pročitajte još: KAŽU DA SE U OVOM ZNAKU RAĐAJU ŽENE SA NAJLEPŠIM LICEM: Rešili smo da proverimo teoriju - pogledajte fotke i procenite

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.