Verujemo da ste makar jednom u životu pomislili - kako bi bilo lepo da imate novca za sve što želite, i o čemu maštate, a ne da se mučite od plate do plate. 

Nažalost, iako nismo svi rođeni pod srećnom zvezdom pa da rastemo zadojeni bogatstvom, to ne znači da se stvari ne mogu promeniti u toku života. 

Naime, numerolozi tvrde da određeni brojevi u našem datumu rođenja mogu pokazati da nam se ipak smeši sreća na polju finasija, ali samo pod određenim uslovima. 

Naravno da ne možete očekivati da radite ono što ne volite, odrađujete posao ili još gore - ne radite ništa i čekate da vam pare same padnu sa neba, već je potrebno da se uhvatite u koštac sa rizicima i da se posvetite onome što volite.

I da, to može biti strašno, kao i svako izlaženje van zone komfora, ali je bitno da poslušate srce i sledite želje i snove, jer jedino tako možete ostvariti ono što jeste u vašim "kartama", samo nije na početku života, već nakon nekog vremena, da kažemo, mučenja. 

Zato numerolozi kažu da osobe koje su rođene 3, 6, 12, 14, 17, 18, 21, 22, 24. i 30. u mesecu imaju veće šanse da uspeju u životu, naročito ako su rođeni u znaku Ovna, Bika, Lava, Vage, Device i, verovali ili ne, Riba.

Samo je bitno da budete fokusirani na jedan cilj, a ne na više toga, i da rasplinjujete energiju, već da usmerite interesovanje na ono što je bitno. A onda uspeh neće izostati.

Pročitajte još: NOVČANI HOROSKOP ZA MAJ 2024: Ovi znaci imaće sreće i biće zasuti parama, dok drugi treba da se paze

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Mama naplaćuje tuđoj deci hranu TikTok/ goodbyetwenties

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!