Svi smo u nekom trenutku života tragali za nekim finansijskim savetima. Vaši bližnji su vam verovatno često sugerisali da ekonomičnije trošite novac, kao i ohrabrivali da uštedite neki deo od plate. Roditelji su vas sigurno savetovali da počnete da štedite za penziju. Mnogi od vas su do sada sigurno već čuli neke ovakve savete, ali vam do sad verovatno nisu rekli da koristite kristale kako bi privukli bogatstvo i sreću.

Da li ste znali da vam poludrago kamenje i kristali mogu pomoći da povećate svoje bogatstvo i napredujete? Brojne drevne religije smatraju da određeno kamenje može pozitivno da utiče na brojne aspekte u životu, pa i na vaše finansijsko stanje, a jedan od onih koji se najviše spominje je i pirit.

Gvozdeni pirit je odličan energetski štit. Ne dozvoljava da prodre negativna energija i zagađivači na svim nivoima, uključujući i infektivne bolesti. Kada se nosi oko vrata, štiti fizičko i sva suptilna tela, odbijajući zlo i opasnost.

Gvozdeni pirit je veoma pozitivan kamen. Prevazilazi inerciju i osećaj nepodesnosti. Olakšava prodiranje u sposobnosti i potencijal, podstiče protok ideja. Komad gvozdenog pirita na radnom stolu obogaćuje energijom prostor okolo. Koristan je kada se smišljaju krupni poslovni planovi. Ovaj kamen podučava kako da vidite iza fasade, ono što zaista jeste, i podstiče diplomatiju.

U prevodu, pirit utiče na vaše finansijsko putovanje ispunjavajući vas samopouzdanjem i jačim osećajem sopstvene vrednosti kako biste mogli da postanete magnet za bogatstvo. Kroz ova svojstva, pirit podstiče bogatstvo na suptilne i veće načine.

A pored pirita, za privlačenje novca dajte šansu i aventurinu, tigrovom oku, čistom kvarcu, citrinu i zelenom žadu.

Kako se koristi kamenje za privlačenje novca?

Jednostavno je. Možete ih nositi sa sobom ili pak:

  • Postaviti ih na svoj radni sto da prizovete bogatstvo, prilike i izobilje.
  • Držite na polici u kući
  • Postavite ih u hodniku, okrenute ka ulaznim vratima kao dodatni simbol zaštite i snage.
  • Držite ih pored samih ulaznih vrata okrenutih ka vašem domu kako biste uveli slobodan tok bogatstva i izobilja. 

Pročitajte još: KAKAV NAKIT NOSIMO DO KRAJA GODINE? Veličina i dizajn s prizvukom vintage stila su vodeći trend

Bonus video:

OD GRAFITA DO DIJAMANTA! OD SOLI DO KRISTALA! Uz malo nauke možete dobiti genijalne i vredne stvari! (VIDEO) Amtv