Mesec mart će, kako se čini, biti veoma povoljan za većinu znakova zodijaka. Ipak, neko će imati više, a neko manje sreće. 

Ko će imati novca?

Lav

Ulazite u period u kojem će vam biti jasno kako s kim sarađivati i kako ostvariti profit. Čini se da je Univerzum odlučio da vam otvori vrata koja vode do zavidnog uspeha.

Device

Ključ vašeg uspeha leži u zabavi. Ovog meseca treba da se prepustite zadovoljstvima koja će vas ne samo napuniti energijom, već će vam doneti i izuzetne mogućnosti. 

3 znaka će u martu imati novca.
Shutterstock 

Pokušajte da se opustite, otpustite kočnice i prihvatite slobodu, i svet bi uskoro mogao da bude vaš. Poslušajte instinkt kod prihvatanja poslovnih ponuda i određenih koraka u karijeri i životu. Ne tražite, samo upijajte i dozvolite sebi da budete spontani.

Pročitajte još: 4 ZNAKA OVOG PROLEĆA UŽIVAĆE U NAPRETKU I IZOBILJU: Vreme je da prihvatite ponudu koju dugo razmatrate

Ribe

Finansijski uspeh vam se smeši ovog meseca jer ćete se moći da se oslonite na svoju intuiciju i ovog puta će vas ona uputiti u pravom smeru. 

Možda je vrijeme da proširite svoje interese i aktivnosti jer ćete tako dobiti nove, vrlo korisne informacije. Samo nemojte da se okliznete i počnete da sumnjate u sebe ili da razvijate scenarije koji su danas daleko od mogućih.

Ko neće imati sreće s novcem u martu?

Astrolozi upozoravaju Ovnove da ne brzaju sa odlukama, i da povedu računa o finansijama, ali već krajem meseca sve to će se baš isplatiti jer im stiže osetan priliv novca, te zato ne spadaju u one koji u martu neće imati sreće, već koji treba da su oprezni, što smo morali da napomenemo. 

Oni koji zapravo treba da otvore četvoro očiju su Bikovi. Astrolozi im savetuju da obrate pažnju na sitna slova u ugovorima i slično, ili ako nešto potpisuju, kao i da nije vreme za bilo kakve izazove i preterano trošenje.

Bonus video:

"OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU!" Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI Kurir televizija

Izvor: Atma.hr/ Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.