Kako stvari stoje, ova 2024. godina doneće sreću jednom znaku koji se dobrano namučio u prethodnom periodu. Tako bar tvrde dve najpoznatije ruske astrološkinje, Vasilisa Volodina i Tamara Globa.

I jedna i druga kao znak kome će sve ići od ruke u 2024. godini izdvojile su VODOLIJE! Vasilisa Volodina, prenosi "Rosbalt", tvrdi da Vodolije i te kako rezonuju sa narednom godinom.

Nova godina će Vodolijama doneti uspeh na svim poljima - u karijeri, ljubavi, ličnim pitanjima, porodičnim okolnostima...

Vodolije će imati sreće u 2024.
Freepik/ lookstudio 

Početak godine biće uspešan za nove projekte ili promenu posla, tvrdi Tamara Globa za portal "Hibiny.ru". Za one koji ostaju na sadašnjem radnom mestu, otvaraju se odlične mogućnosti za razvoj karijere. Njihove ideje biće tražene među menadžmentom, što će dovesti do bonusa na poslu i povišice. Takođe, moguć je i dodatni, neočekivani prihod iz nepoznatog izvora.

Vodolije će dobiti novac u 2024.
Shutterstock 

Ako ste dugo imali snove o posedovanju sopstvenog biznisa, ovaj plan bi mogao da se realizuje do leta naredne godine. Zato, ako već niste, zapnite i poradite na razvoju svog posla, ako ste studenti, zapnite sa učenjem, ovo je vaša godina. Leto će biti odličan period i da Vodolije zarade više novca i umnogome poprave svoju finansijsku situaciju, do leta će morati da se strpe, neće biti zadovoljne na finansijskom planu.

Pročitajte još: ŽENE ROĐENE U OVIM GODINAMA SU NAJPRIVLAČNIJE MUŠKARCIMA: Gube glavu za njima i ne mogu im odoleti

Krajem proleća, Vodolije će doživeti prijatne promene u ličnom životu, to bi mogla da bude vest o prinovi u porodici ili romantično poznanstvo, koje će preći u stabilnu vezu. Ipak, jesen je ta koja će drastično povećati šanse da promene svoj lični život na bolje i upoznaju pravu ljubav.

Ono što je najvažnije jeste da će u 2024. Vodolije moći da ostvare svoje najskrivenije snove, sve što je potrebno jeste da ispravno postave ciljeve i da uporno rade na njima.

Bonus video:

"OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU!" Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI Kurir televizija

Izvor: Prva/Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.