Koliko je osećaj za modu povezan sa astrologijom i koji horoskopski znakovi se smatraju najbolje obučenim?

Blizanci

Blizanci su definitivno u toku sa modnim trendovima. Ovi vazdušni znaci su poznati po svojoj prilagodljivosti, što im pomaže da ostanu u toku. Njihovi ormari su ispunjeni raznim stilovima, od ležernog šika do visoke mode, i to im omogućava da promene svoj izgled za svaku priliku.

Škorpija

Smatra se da Škorpije imaju stila i vrlo dosledan izgled po kome su prepoznatljie. 

najbolje obučeni horoskopski znaci
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Device

Device će verovatno naučiti kako da kombinuju stvari čitajući razne knjige o modi ili gledajući TV emisije na ovu temu. Imaju sklonost ka luksuzu i vole odeću koja će izdržati test vremena. Etikete im nisu važne, ali će nositi kvalitetan dizajn. Zahvaljujući njihovom konzervativnom ukusu, retko ćete naći Devicu koja izgleda preterano moderno, već je sve u domenu klasične mode.

Bik

Zahvaljujući svojoj vladarki Veneri, planeti ljubavi i lepote, Bik ceni sve što je raskošno, lepo i estetski prijatno. Ovaj znak odiše sofisticiranošću i ima sklonost ka visokokvalitetnim, bezvremenskim komadima koji odražavaju njihovu ljubav prema luksuzu i udobnosti. Za njih je moda investicija.

6 znakova koji se najbolje oblače
Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Lav

Pod vladavinom sunca, Lav obožava da bude u centru pažnje.Lavovi su uvek u trendu i nikada ne zaziru od najneobičnije odeće.

Vage

Ima smisla da je Vaga, kojom takođe vlada Venera, među najbolje obučenim horoskopskim znakovima. One imaju urođeno razumevanje estetike, ravnoteže i harmonije u modi. Vage se oblače da impresioniraju svojim uravnoteženim i elegantnim stilom, piše Best Life.

Bonus video

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Izvor: Novosti Magazin