Prijatne komšije su blagoslov. Čak i one koje uopšte ne primećujemo su sjajni, a još bolji su oni koji te srdačno pozdrave, pozajme ti jaje ili šećer, prvi očiste ulicu kad padne sneg, a vremenom postanu više od komšije, prijatelj. Ko dođe na kafu, kao i mi njima, zajedno šetamo pse.

Međutim, posebno u većem gradu, redak je slučaj imati sreće sa svim ljudima koji žive u neposrednoj blizini. Bilo da se radi o prljavim cipelama ili starom nameštaju na stepeništu, glasnoj muzici ili automobilu parkiranom na dva parking mesta, kada se uselite, većina stanara je spremna da se pomiri sa neobičnostima svojih komšija. Ali postaje posebno izazovno ako se sledeći horoskopski znaci nalaze u nekom od susednih stanova...

Ovan

Bilo da je nedelja ujutro na putu do pekare ili petak uveče na putu kući sa zabave posle posla, Ovan uvek izgleda odmorno, u formi i potpuno budno. Odakle im toliko energije? Zašto oni, čak i neotuširani i u trenerkama, izgledaju kao da bi mogli odmah da sednu na razgovor za posao i dobiju posao koji žele? Ti ovnovi su jezivi, pogotovo kada jednog od njih sretneš na stepenicama, srećni, lepršavi i spremni za ćaskanje dok se ti s mamurlukom i crnim kolutovima oko očiju vučeš uz stepenice, piše Miss7hr.

neprijatne komšije
Freepik/yanalya 

Bik

Još niste ni otvorili ulazna vrata, a miris vam već udara u nos... možda prejak za stomak u 7 ujutru? Sos od belog vina, sveže začinsko bilje, u buketu: majčina dušica, ruzmarin, nešto gratinirano sa sirom? Hmmm. Bik, ti prokleti tragači za zadovoljstvom, ti najveći gurmani zodijaka. Ako imaš bika za komšiju, stidećeš se salate za večeru.

Devica

Da li je vaš paket greškom isporučen komšiji? Samo ne kod device u prizemlju! Čak i letimičan pogled na taj uredan stan, koji device obično uzimaju zdravo za gotovo, prosečnim ljudima je često teško da podnosu – besprekorna čistoća i urednost stvaraju komplekse običnim smrtnicima. Isto izgleda i pred njihovim vratima, a sigurno ste čuli neke pritužbe zašto ulazite u zgradu sa prljavim cipelama ili kada razmišljate o pranju automobila, jer „izgleda baš ružno na parkingu“.

Bonus video

Komšija mu protivzakonito probio prozor ka njegovoj zgradi Instagram

Izvor: Wanted V.P.