Jesen je mnogima omiljeno godišnje doba kada je moda u pitanju jer otvara velike mogućnosti za kreativnost. Slojevito odevanje, čizme i dodaci podižu jesenji stajling na potpuno novi nivo. Međutim, sjajan jesenji izgled ne mora nužno biti neobičan i složen.

Glumica Dženifer Garner je to nedavno dokazala pokazujući jednostavan stajling koji se sastojao od samo četiri komada, ali odlično odabranih. Tako je bezvremenske crne hulahopke, patike i crnu torbu glumica kombinovala sa džemperom sa rajsferšlusom, koji se pokazao kao zvezda ovog stajlinga.

Dženifer Garner nosi sivi džemper
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, u hladnijim danima retko ko drugi komad može da zaseni udobne džempere, a ove sezone u fokusu su brojni trendi modeli.

Pored modela sa rupičastim pletivom, veoma su popularni i džemperi sa kragnom i oni u roze boji, ali na vrhu liste najpoželjnijih modela je još jedan model – pleteni džemper sa rajsferšlusom. 

Dženifer Garner u džemperu
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Džemperi sa cibzarom na kragni biće posebno popularni 2023. godine. A Dženifer Garner je nosila upravo takav model koji pleni svojim sportskim i ležernim izgledom u isto vreme. Ovi modeli sa rajsferšlusima su posebno popularni jer čine džemper malo zanimljivijim. Osim toga, u posebno hladnim danima, ovaj džemper se može zakopčati i u jednom potezu imate toplu rolku, kao da je napravljena za hladne dane.