Bela i sve nijanse plave klasici su letnje modne palete, baš kao i modni outfiti začinjeni nežnim pastelnim bojama i živopisnim dezenima. Ali šta odabrati ako ste skloniji modnom minimalizmu, zagasitim paletama boja koje se uklapaju u letnje capsule kolekcije?

Modna preporuka je – zelena boja. A jedna od najuspešnijih mladih srpskih glumica, Jelisaveta Orašanin Teodosić, se čini se slaže! Minimalistički, urbano, drugačije, sofisticirano... tako bi najbolje opisali predlog glumice koja je cut-out maslinastozelenu haljinu ukombinovala sa oversized blejzerom.

Ona je jedna od retkih koja može zaista sve da iznese, ali je najčešće viđamo u ležernim dnevnim varijantama, a ovoga puta je sve iznenadila.

Kako modni stučnjaci kažu, ovog se leta nose sage ili matcha green nijanse, baš kao i tamnija boja masline, mahovine... a svaka od boja odlično se kombinuje s belom, nežno žutom, plavom, te zemljanim tonovima. Kako stvari stoje izgleda da je Jelisaveta savete primenila čime je rezultirala i outfitom za čistu 10-ku.

Bonus video

Jelisaveta Orašanin na utakmici Kurir

Izvor: Wanted A.N.