Poznata po svom elegantnom i besprekornom stilu, Džesika Alba prošetala je ulicama Njujorka košulja-haljinu, a mnogi su zaključili – posle velikih životnih promena, slavna glumica izgleda bolje nego ikada

Američka glumica i preduzetnica Džesika Alba pokazala je sjajan stajling na ulicama Njujorka. I ovoga puta Džesika, poznata po svom minimalističkom i bezvremenskom modnom stilu, pokazala je sjajan stajling u kome dominiraju elegantna haljina i sjajne cipele. Džesika je nosila delimično providnu košulja-haljinu u čokoladno braon nijansi koju je dizajnirao Philosophy Di Lorenzo Serafini, sa raširenim rukavima i V-izrezom.

Džesika Alba
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, košulja-haljine su idealan izbor za baš svaku priliku, posebno u toplijim mesecima. Lako se stilizuju i do danas su se bezbroj puta pokazale kao saveznik u ormanu mnogih ljubitelja mode.

Džesika je svoj braon primerak ukombinovala sa kožnom torbom, takođe u smeđoj nijansi, sa potpisom italijanskog brenda Tod's i odličnim slingback sandalama. Špicasti model, napravljen od crne kože i sa tankim kaišićem na peti, izgledao je besprekorno elegantno u ovoj kombinaciji.

Džesika Alba
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

 Bonus video

Džesika Alba se ofarbala u plavo Instagram/jessicaalba

Izvor: Wanted A.N.