Proteklog vikenda, glumica i poslovna žena Džesika Alba uživala je u noćnom izlasku sa svojim suprugom Kešom Vorenom. Slavni par je imao dobar razlog za slavlje, a takva prilika zahtevala je podjednako upečatljiv stajling.

Par, koji se venčao u sudnici na Beverli Hilsu 2008. godine, uskladio je ležerno-elegatnu kombinaciju za proslavu godišnjice braka.

Glumica, koja je u aprilu napunila 43 godine, posegnula je za toplim tonovima, a posebno su dobro pristajali njenom tenu. Tako je nosila oversize krem džemper sa braon svilenom midi suknjom. Kao poseban detalj, bila je marama omotana oko njenog vrata, a pečat celom stajlingu dala je slip-on sandalama sa pletenim kaiševima i udobnom četvrtastom potpeticom, dok je preko tela prebacila braon torbu preko tela i nosila braon narukvicu od perli na ruci.

Džesika Alba
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Zaista, nemoguće je zameriti ovom stajlingu, baš kao i stilu Albe. Jednostavna, elegantna i tako nosiva – ova kombinacija je oličenje prepoznatljivog stila poznate glumice i uspešne poslovne žene koja je pomešala teksture, materijale i sezonske komade i poslužila izgledu vrednom pažnje.

Džesika Alba
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Pored fantastičnih sandala, sve je privukla i slip suknja, model koji se prošle godine ušunjao na police prodavnica, a potom i u ormare ljubitelja mode, osvajajući ih svojom udobnošću i praktičnošću. Inače, satenske verzije midi suknji postale su jedan od onih komada kojima se rado vraćamo u toplijim mesecima.

Džesika Alba nosi hit suknju za leto 2024
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Prepoznatljiva po niskom struku, slip suknja je doživela vrhunac popularnosti 90-ih, kao i njene sestrinske haljine. Na modnim pistama, ali i u stajlingu street stile zvezda, njegove prozirne verzije sada dominiraju i donose pravu dozu seksipilnosti, ali su klasični modeli i oni u neupadljivim bojama večno vredan dodatak u ormanu.

Bonus video

Pravilo 333 za stilizovanje Instagram/treatingthestreetslikearunway

Izvor: Wanted A.N.