Sa popularnošću „tihog luksuza“ mnogi klasični, elegantni komadi stigli su u prodavnice high-street brendova. Ne treba ih posmatrati kao obične trendi komade, jer su u stvari modeli koji lako mogu da postanu deo Vaše „kapsularne“ garderobe. Naravno, ako imaju zadovoljavajući sastav, jer, na primer, kaput od akrila i poliestera teško da ima veze sa luksuzom.

Na sreću, čak i u high street prodavnicama sada možete pronaći modele sa velikim udelom prirodnih materijala, kao što su različite vrste vune – od kašmira do alpake i mohera. Uz pravilno održavanje, takvi komadi će izgledati sjajno godinama, a takođe će vam pružiti neophodnu toplinu i udobnost.

U tzv Uz "premium kvalitet" selekcije popularnih brendova možete pronaći visokokvalitetne vunene kapute, pantalone, haljine i džempere po veoma pristupačnim cenama, a ovih dana uočili smo i sjajnu suknju.

zara suknja
ZARA 

Reč je o modelu iz zimske Zara kolekcije koji dolazi u veoma elegantnom, klasičnom A kroju. Iako nije u potpunosti od prirodnih materijala, sadrži udeo vune i pamuka, što doprinosi malo luksuznijem utisku. Zbog neutralne sive boje i dužine koja seže do ispod kolena, ova suknja će se savršeno uklopiti u vaše zimske odevne kombinacije. A da se radi o jednom od hit modela sezone dokazuje i činjenica da je ova suknja u potpunosti rasprodata na Zara sajtu. Ipak, i dalje ga možete pronaći u nekim prodavnicama.

Bonus video

Suknja TikTok/ageorama

Izvor: fashionhr/ Wanted A.N.