Dugovečni i stabilni brakovi prava su retkost u Holivudu, no priča Džesike Albe i Keša Vorena dokazuju da ipak postoje izuzeci. Slavni par je nedavno proslavio 16 godina ljubavi, a kada su ih paparaci nedavno uslikali bilo je jasno da su emocije između njih jake kao prvog dana. 

Alba je blistala u slip haljini i nude kardiganu, dok se producent odlučio za sive pantalone i džemper. Sve vreme su bili nasmejani i dobro raspoloženi, što fotografima nije promaklo. 

Džesika sa mužem.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Inače, lepa glumica se nedavno oglasila i na Instagramu i podelila njihovu zajedničku fotografiju osvrnuvši se na njihov odnos.

"16 godina braka, 20 godina zajedno i beskraj ispred nas. Srećna godišnjica Keš. Ponosna sam na nas što smo stigli ovako daleko. Ne postoje pravila ili vodiš koji te mogu pripremiti na to šta znači posvetiti se drugoj osobi i izabrati da budete porodica. I u lošem i u dobrom pronalazili smo načine da se vratimo jedno drugome i birali smo jedno drugo. Nazdravljam nam, volim te", napisala je Alba. 

Očekivano, čestitke i lepe želje samo su se ređali, a mnogi su isticali da bi voleli da imaju brak kao slavna glumica. 

No, pre nego što će se skrasiti kraj Vorena, Alba je morala da poljubi mnogo žaba da bi pronašla svog princa. 

Džesika Alba nije imala sreće u ljubavi pre sadašnjeg supruga
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kada je imala samo 18 godina, Džesika je bila u vezi sa Majklom Vederlijem koji je od nje bio stariji 12 godina. Razliku u godinama mnogi su kritikovali, a sa njome se nisu mirili ni roditelji popularne glumice koju su odgajali u strogom katoličkom duhu te joj zabranjivali da ima intimne odnose pre braka. Na kraju je Vederli raskinuo zbog pritiska njenih roditelja, i kasnije se skrasio kraj srpske doktorke Bojane Janković.

Majkl Vederli i Džesika Alba tokom veze.
Shutterstock 

Nakon Vederlija se šuškalo da je u odnosu sa poznatim zavodnikom Polom Vokerom, no, oboje su demantovali šuškanja i govorili da su samo prijatelji. 

Alba je potom bila sa Markom Volbergom, no ni ova veza nije bila potvrđena. A onda je 2004. upoznala Keša Vorena tokom snimanja "Fantastic Four" i sve ostalo je bilo istorija. 

Kako je kasnije pričala za Cosmopolitan, glumica je prvo pozvala svoju najbolju prijateljicu: "Rekla sam joj da sam upoznala jednog momka i da imam utisak kao da ga znam čitav život i kao da ću ga znati do kraja života"

Alba kao da je prorekla svoju sudbinu, jer se par zabavljao još 4 godine, a onda su se venčali na instimnoj ceremoniji.

U braku su dobili dve ćerke Honor i Hejven, i sina Hejsa, i danas su jedna od najskladnijih porodica u Holivudu, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

instagram/jessicaalba Pogledajte još fotografija Džesika Albe, njenog supruga Keša Vorena, kao i njihove dece.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Džesika Alba se ofarbala u plavo Instagram/jessicaalba

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!