Letnje kolekcije redovno obiluju šarama i bojama, ali ako i tokom letnjih dana više volite jednostavne i klasične modele haljina, svakako treba da pogledate ponudu Massimo Duttija. Ovaj high street brend poznat je po svojim elegantnim komadima, često napravljenim od kvalitetnih prirodnih materijala. Iako ćete za njih po pravilu morati da izdvojite više novca nego za modele drugih brendova Inditex grupe, u ponudi Massimo Dutti-ja češće ćete naići na komade imune na trendove, koji uz odgovarajuću negu mogu da vas prate godinama.

haljina
Instagram 

Letnje kolekcije Massimo Dutti redovno uključuju mnogo pamuka, poplina i lana, a ovogodišnja linija nije izuzetak. Među brojnim komadima platna koji donose odličan odnos cene i kvaliteta, izdvojila se elegantna haljina bele boje sa kontrastnim crnim šavovima i ukrasima. Iako je veoma pristojnog i jednostavnog kroja, videćete kako može mnogo da učini za vašu figuru – dezen vertikalnih pruga vizuelno će je izdužiti, a naglašen struk i zvonasta suknja će stvoriti veoma ženstvenu siluetu.

massimo dutti haljina
Instagram 

Jedna od prednosti ove haljine je njen sastav. Izrađen je većinski od lana, sa oznakom sertifikata o organskom, evropskom uzgoju. Tkanje nije previše gusto, što ovaj model čini idealnim čak i za najviše temperature. Haljina je brzo postala pravi hit na Instagramu, a s obzirom na to da brzinom svetlosti nestaje sa polica radnji, potpuno je jasno da je u pitanju pravi letnji modni hit!

Bonus video

Haljina Sofije Riči Tiktok/sofiarichiegrainge

Izvor: Wanted A.N.