Moramo priznati da nam je zadovoljstvo što ove sezone, u sklopu sve brojnijih maksimalističkih trendova, vidimo mnogo upečatljivih modnih komada živopisnih dezena i živih boja. U toplim mesecima prirodno posežemo za ovim stilovima, a ne sumnjamo da mnogi od njih, iako su veoma „statement“, mogu da postanu deo naše lične „capsule“ letnje garderobe.

Odličan primer je haljina iz nove Zara kolekcije, razigrani, šareni cvetni print na beloj podlozi sa ivicama geometrijskog uzorka koji odiše mediteranskim „štihom“.

Model je kvalitetne kompozicije (mešavina lana i viskoze), idealan za tople letnje mesece. Pažnju privlači i ženstvenim krojem sa naglašenim strukom i dugom zvonastom suknjom, dok diskretni prorez na stomaku i romantični balon rukavi daju dašak modernosti. 

Haljina je odmah privukla pažnju trendseterki i sve češće je viđamo na Instagramu, a popularnost ovog modela potvrđuje i činjenica da je skoro u potpunosti rasprodat na Zara sajtu. Međutim, još uvek ga možete pronaći u nekim fizičkim radnjama u Srbiji.

zara haljina za leto 2024
ZARA 

Bonus video

Bela haljina je trend leta Tiktok/loriharvey

Izvor: Wanted A.N.