Sezona svadbi i slavlja je u punom jeku, a ne sumnjamo da mnoge od vas u narednim mesecima očekuje bar jedno značajno druženje. U tom slučaju verovatno već neko vreme „skrolujete“ po sajtovima prodavnica u potrazi za savršenom haljinom koja će odgovarati kako prilici, tako i vremenskim uslovima.

Ako ste među ljubiteljima minimalističkog stila koji u ovakvim situacijama „preskaču” šljokice, cirkone i čipku, na svom radaru svakako bi trebalo da imate elegantne satenske haljine. Pored klasičnih slip modela, trenutno možete pronaći veliki broj različitih krojeva od lepršavih materijala poput svile ili satena, a našu pažnju privukla je sjajna Zara haljina sa popularnom američkim („halterneck“) okovratnikom.

zara haljina.jpg
ZARA 

Haljina dolazi u čokoladno braon boji, koja možda nije prvi izbor za svečane haljine, ali moramo priznati da u satenskoj verziji izgleda odlično. Zahvaljujući maksi dužini, otvorenim leđima i naglašenom struku, ovom haljinom ćete postići veoma ženstvenu i aktuelnu siluetu.

03274548700-e1.jpg
ZARA 

Za kompletan izgled uparite ga sa diskretnim sandalama sa tankim kaišom i visokim potpeticama i ne bežite od statement nakita ili tašne. Da je ova haljina jedan od omiljenih izbora fashionistica potvrđuje i činjenica da je skoro rasprodata na Zara sajtu (ostala je još samo jedna veličina), ali je još uvek možete pronać po ceni od 4,990 dinara.

Bonus video

Anketa - Matruska haljina MONDO

Izvor: Fashion.hr/ Wanted A.N.