Maksi haljina nije samo raskošna balska haljina koju ćete možda jednom obući, niti lepršavi komad platna u koji tako rado tonemo u toplim letnjim danima. Ona je mnogo više od toga - to je sjajna zvezda međusezonskog odevanja i odlična osnova za poigravanje sa slojevima i proporcijama. Nakon što pogledate modele u nastavku, verujte nam, nećete poželeti da nosite ništa drugo ove zime.

Kada se suočite sa hladnim vetrovima i niskim temperaturama, odlučite se za pletenu maksi haljinu i dodajte joj kaput, chunky čizme i/ili topli pleteni kardigan ako je potrebno.

Takođe, kada nastupi prava zima, možete staviti termo helanke ispod većine maksi haljina za dodatni dodir topline. Kada u proleće vreme otopli, maksi haljine će izgledati neverovatno uz mokasine ili patike u kombinaciji sa sakoom.

Bez sumnje, maksi haljina je veoma dobrodošao komad u garderobi. Ove sezone postoji i izbor veoma prikovanih i uskih haljina koje se poigravaju idejom šta je seksi - mogu da imaju rukave i da padaju do poda, ali da klize duž tela, stvarajući prelepu siluetu.

Ako su pred vama neki glamurozni događaji i okupljanja, haljina prekrivena šljokicama biće bukvalno odličan dodatak svakoj garderobi.

ZARA Izaberite model koji ćete voleti godinama

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Viktorija Bekam Instagram/victoriabeckham


Izvor: Wanted V.P.