instagram/ Sofia Symonds, MANGO Haljine za svadbe 2024

Već smo navikli da Mango "capsule" kolekcije redovno izbijaju iz standardnih okvira high streeta, pa nas njihova nova linija puna genijalnosti nije iznenadila. Španski brend je nedavno lansirao kolekciju svečanih komada za posebne prilike, koja uključuje niz sjajnih haljina, blejzera, pantalona, topova i dodataka. Modeli se ističu upečatljivim materijalima i aktuelnim dizajnom, a moramo priznati da su neki krojevi zaista dostojni crvenog tepiha.

Tajming ove "kapsule" kolekcije je odličan jer je sezona venčanja i proslava u punom jeku, a ne sumnjamo da će ovi glamurozni modeli postati pravi hit među modernim ženama. Pažnju su nam privukli ženstveni, fluidni krojevi, odela strogih krojeva i paleta boja koja obuhvata mnogo svetlih nijansi idealnih za toplije mesece. Iako su komadi uglavnom veoma pristojni i jednostavni, snaći će se ljubitelji maksimalističkog stila, koje bi mogli da osvoje modeli sa resama, printovima ili cvetnim aplikacijama.

Vredi pomenuti i romantične haljine i kombinezone u beloj boji, koje lako možemo zamisliti kao venčanicu. U galeriji na početku teksta otkrijte 9 modela iz nove Mango "kapsule" kolekcije koje smo odmah poželeli u svojoj garderobi.

Bonus video

Autfit za venčanje TikTok/kgccx_

Izvor: Wanted A.N.