ZARA Haljine za venčanje za 2024

Da li još neko ima hiljadu venčanja na koje je pozvan ove godine? Proleće označava početak velike wedding sezone, tako da je potraga za prolećnim haljinama pogodnim za gošće na venčanju i zaista počela.

Prolećne haljine za venčanje su savršen balans stila, sa dovoljno prekrivanja na rukama ili nogama da vas zaštiti od hladnoće, ali svetlih tonova koji oslikavaju duh sezone. Takođe je bitno da izaberete nešto što se lako nosi (kada dođe vreme za ples), udobno je za sedenje (kada je vreme za tortu) i u čemu ćete blistati na Instagramu.

16 haljina za gošće na venčanju za proleće i leto 2024
instagram/patriciabaradic 

Ako želite nešto sa malo više glamura, ne tražite dalje od dizajna Massimo Dutti. Ako ste u potrazi za komadom koji prati najnovije trendove, Mango je pravi izbor, s obzirom na to da su cvetni motivi krunisani kao vladajući trendovi proleća 2024. Osim toga, ove haljine su komad koji možete lako nositi i nakon venčanja, po mom mišljenju.

Pročitaj još: STAVITE OVE CIPELE NA LISTU ŽELJA AKO STE USKORO GOST NA VENČANJU: Elegantnom, a UDOBNOM modelu popularnost samo raste

Bonus video

Autfit za venčanje TikTok/kgccx_

Izvor: Wanted A.N.