Cipele sa otvorenom petom, poznate i kao "slingback", jedan su od klasičnih izbora obuće koji nikada ne izlaze iz mode. Ipak, čini nam se da su u poslednjih par sezona „slingback” modeli sa šiljastim vrhom jedan su od najpoželjnijih izbora kada je u pitanju obuća za večernje prilike.

Posebno nas zanimaju modeli upotpunjeni upečatljivim, ženstvenim akcentima kao što su trodimenzionalno cveće, cirkoni ili neodoljive mašne.

Dostupne u dve boje

Još su nas na proleće osvojile neodoljive salonke s mašnom koje su se pojavile u kolekcijama Zare i Stradivariusa, a dobra vest je da je jedan takav model ponovo stigao u prodavnice. U pitanju su Zarine „slingback” cipele sa šik „kitten” potpeticom, koje su veoma elegantne, ali i udobne. Ovaj prelepi model sa mašnom trenutno je dostupan u dve varijante – u klasičnoj crnoj i u upečatljivoj kombinaciji crne i puder roze.

Zara salonke su napravljene za posebne prilike i ne sumnjamo da će privući poglede u baš svakom outfitu. Uvereni smo da će ovaj lep, romantičan model uskoro postati bestseller, čemu svedoči i činjenica da se veoma brzo rasprodaju na Zarinom sajtu.

ZARA Zara cipele za venčanje

 Bonus video

Boje za venčanje TikTok/the.unfiltered.bride

 Izvor: Fashion.hr