instagram/lilliegracep, ZARA Pogledajte naš izbor haljina za jesenje venčanje.

Jesen je konačno tu, a to znači - sezona venčanja je u punom jeku. Iako je vreme još uvek lepo, te se bez problema možete provući sa letnjim haljinama, večeri su ipak prohladne, te je savet da uvek ponesete sako ili makar ešarpu koju biste mogle da prebacite preko. 

Kada je reč o jesenjim venčanjima, sve je dozvoljeno, te ćemo i dalje videti i mini i midi i maksi varijante. Isto važi i kada je u pitanju izbor obuće, s tim što su se sada listi predloga pridružile i trendy kaubojke, pogotovo uz mini komade. 

Mala crna haljina uvek je sigurni izbor, a sandale zamenite modernim sling-back i nema sumnje da ćete provući sve poglede.

I metalik haljine produžile su se listi najtraženijih, a posebno dobro izgledaju na potamneloj koži, te je naglašavaju i čine blistavom.

Ne smemo zaboraviti ni drapirane modele koji su savršeni za skrivanje "viška" na stomaku, a posebno su traženi midi i maksi modeli.

Na velika vrata vraćaju se i kraljevsko plavi tonovi, te obavezno bacite pogled i na haljine u ovim nijansama.

U fokusu su i upečatljivi dezeni sa zagasitim nijansama zelene, narandžaste, odnosno boje cigle i crvene.

Nećete pogrešiti ni ukoliko se odlučite za klasičnu haljinu na preklop koja je em udobna, em je možete kasnije nositi do mile volje i kombinovati i sa cipelama i sa patikama, u skladu sa prilikom.

Štagod izabrali, nećete pogrešiti - jedino je bitno da se vi u tome dobro osećate, a ukoliko niste sigurni kakvu haljinu izabrati za svečanu priliku, pogledajte kakve sve modele možete naći u omiljenim highstreet prodavnicama u galeriji na početku teksta.

Bonus video:

Haljina Sofije Riči Tiktok/sofiarichiegrainge