Nove kolekcije high street brendova prepune su neodoljivih komada koji su pravljeni za plažu i ležerne letnje odevne kombinacije, ali ako tražite nešto formalnije stilove, mogli biste da imate mnogo problema. Na sreću, uspeli smo da u aktuelnoj ponudi pronađemo prave skrivene „dragulje” sa kojima ćete sa velikim stilom ući u predstojeću sezonu proslava.

Kada su u pitanju večernje prilike, zaboravite na pamuk i lan i fokusirajte se na glamuroznije materijale poput satena ili svile. Ove sezone veoma su popularne haljine sa upadljivim aplikacijama poput 3D detalja, koji su proveren recept za sve koji žele da se istaknu u masi. Takođe, nećete pogrešiti sa haljinom sa zanimljivim prorezom ili šljokicama, kao i sa živahnim dezenom ili plisiranom teksturom.

Pored haljina, za letnje žurke i proslave idealne su i neizostavne „slip” haljine jednostavnog kroja, koje već nekoliko sezona ne gube na popularnosti. Leto je vreme za eksperimentisanje sa bojama, pa nemojte se plašiti da izaberete model u nekoj od trendi svetlih nijansi poput roze, narandžaste ili zelene.

Inspirisani ovim neodoljivim modelima u nastavku koje smo odabrali među policama high-street brendova Zara i Massimo Dutti!

ZARA, MASSIMO DUTTI Svečane haljine za proleće / leto 2023

 Izvor: fashion.hr