Sećate li se Tilan Blondo? Slatka Francuskinja je sa samo šest godina osvojila titulu najlepše devojčice na svetu, ali danas ima 21 godinu i iza sebe ima impresivnu karijeru u svetu mode.

Simpatična brineta velika je inspiracija modnim entuzijastima koji ovom outfitu daju čistu 10-ku.

Francuska lepotica izgledala je senzacionalno u crvenoj suknji u satenskoj košulji, a 'kruna' ovog izgleda svakako je bila nova kosa u nešto tamnijoj čokoladno braon nijansi pokupila je u urednu punđu.

Crvena boja već neko vreme dominira modnim svetom u raznim oblicima, a trendseterke i influenserke vešto je uklapaju u modne kombinacije. Crvenu možemo nositi u zanimljivim kombinacijama boja, kroz modne detalje ili stilizovane komade u jednoj od crvenih nijansi!

Lepa Tilan je ćerka fudbalera Patrika Blondoa, a slavu je stekla 2007. sa šest godina nakon što je proglašena za 'najlepšu devojčicu na svetu'. Osvojila je tu titulu dva puta, pošto je 11 godina kasnije Tilan bila na vrhu liste godišnjih nagrada TC Candler za 2018.

Njena dugogodišnja karijera uključuje brojne saradnje sa poznatim modnim kućama poput Jean Paul Gaultier, Dolce and Gabbana i Versace, a sa samo 10 godina postala je najmlađi model koji je ikada pozirao za francuski Vogue.

Agence / Bestimage / Profimedia, Instagram Najlepša devojčica nekad i sad