Pre 18 godina, internet je bio zapanjen fotografijama izuzetno lepe devojčice sa plavim očima, i svi su se složili da je svet dobio novu zvezdu.

Svojom lepotom, Tilan Blondo je osvojila svet već sa 4 godine, i gotovo preko noći je stekla titulu najlepše devojčice na svetu.

Međutim, vreme je brzo prošlo, i današnja Tilan, iako nije više devojčica, ima 22 godina i živi život koji je daleko od prosečnog za nekoga njenih godina, uživajući u luksuzu koji je stekla.

Gde god se pojavi, privlači pažnju, i očigledno je da je s godinama postala još lepša.

Angažovana je kao manekenka i radi punom parom, gotovo nijedan veliki brend nije prošao bez toga da bude predstavljen njenim likom. O svemu što radi redovno obaveštava svoje pratioce, a na plaži redovno krade sve poglede, što njenom izabraniku očigledno ne smeta, naprotiv.

Inače, lepa Tilen Blondo ćerka je fudbalera Patrika Blonda i Veronike Lubri, francuske glumice i TV voditeljke, a u rodnom Parizu porede je sa legendarnom Brižit Bardot koja se sa petnaest godina pojavila u magazinu "Elle".

Karijeru je započela sa samo četiri godine kada je prvi put nosila reviju Žana Pola Gotijea, a prvu naslovnicu krasila je samo samo šest godina.

Nakon što se planetarno proslavila pokrenula je i sopstvenu modnu liniju, pa danas uživa u plodovima svog uspeha i zarađenih 4,3 miliona dolara. 

Međutim, iako je naslovnice punila svojim modnim poduhvatima, često se pričalo i o njenom više nego burnom ljubavnom životu, ali i ponašanju poput rok zvezde, pogotovo na žurkama. 

Ipak, čini se da su divlji dani iza nje, te da je više fokusirana na posao i kvalitetno ispunjeno vreme, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Evo kako danas izgleda Tilan Blondo nakon svih operacija.